ANUNTURI

Ucigașilor de părinți

Fratele va da la moarte pe frate-său, și tatăl, pe copilul lui; copiii se vor scula împotriva părinţilor lor și-i vor omorî. Matei 10:21

Vorbe zdrobitoare! Vorbe grele! Inimaginabile, dar reale. Pentru ca au fost profețiete de Domnul Isus. Prima parte cu fraticidul am abordat-o în cartea:”CRUCIADELE DINTRE SFINȚI ȘI DEMONI”, partea intermediară e alarmantă, 45 de milioane de avorturi/an pe planetă. E o mare provocare de abordat. Aici, însă ne ocupăm de partea finală: copiii se vor scula împotriva părinţilor lor și-i vor omorî.

Nu vezi prea des la știri asemenea cazuri, în consecință constați că nu e un fenomen foarte important. Oare! Analizăm un gen de crimă întâlnită la ordinea zilei și din păcate nepedepsită. Ucigașul cu sabia vorbelor.

Atunci ei au zis: „Veniţi să urzim rele împotriva lui Ieremia! Căci doar nu va pieri Legea din lipsă de preoţi, nici sfatul din lipsă de înţelepţi, nici cuvântul din lipsă de proroci. Haidem să-l ucidem cu vorba și să nu luăm seama la toate vorbirile lui!” Ieremia 18:18

Sunt acest gen de oameni, în general din apropiere care lovesc fără milă, exact acolo unde știu ei că te doare mai tare. Dacă observăm în context, ei apelează la câteva arme ucigătoare. Arme folosite de cei mai mulți copii împotriva părinților :

--

Ignoranța. Să nu luăm în seamă. Acesta este una dintre armele suicidulale folosite de adolescenți și tineri. De ce suicidală? Pentru că în fond ajunge la autodistrugere. De câte ori te faci că nu auzi ce spune mama, tata? Este o formă de ucidere lentă a acestora.

DIMINUAREA IMPORTANȚEI SFATURILOR. Vorbirile. Deci nu mai sunt sfaturile acelea pe care le asculta-i cu sufletul la gură când te învăța poezia de la serbare, sunt niște simple „vorbiri”. Ce este în inima unui părinte care asistă la această scenă, văzând că nu dai doi bani pe cuvintele lui?

CUVINTE ÎNJOSITOARE. Haideți să urzim rele. Să inventăm, să născocit, să acuzăm. Unui părinte? Niciodată așa ceva. Se poate, dar cu prețul propriei nefericiri.

--

Sub forma unor sfaturi pe dos asta ar suna cam așa: Vrei să-ți distrugi părinții? Ignoră zilnic învățăturile lor, nu da doi bani pe sfaturile acestora și vorbește-le cât mai urât posibil. Toate acestea îi bagă în mormânt cu zile.

Ne întrebăm de unde au atâtea fire albe, riduri, boli și suferințe? Mare parte din comportamentul nostru. Har Domnului că mai avem zile și timp să recuperăm. Să ne cerem iertare. Și Dumnezeu se va îndura de fiecare copil ucigaș, conștient sau nu dar la fel de vinovat înaintea cerului.

Vrei să fii fericit? Aaceasta nu e dată de bani, nici de diplome, nici de independență, nici de carieră, nici de măritiș sau însurătoare. Nu. În legile firii Dumnezeu a lăsat aceasta pe fondul cinstirii părinților. „să cinstești pe tatăl tău și pe mama ta ca să fii fericit și să trăiești multă vreme pe pământ”. Efeseni 6:1

Vorbește-le frumos! Respectă-i! Cinstește-i! Iubește-i! Să le fii aproape îngrijindu-i și astfel se vor comporta copiii tăi cu tine.

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/04/23/354/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura