ANUNTURI

Vitamina C la sfarsit de drum…

Dupa aproape zece ani, sute de concerte, in care ne-am facut o multime de prieteni, zeci de mii de kilometri parcursi, noi, Marian, Sunny, Cornel si Alex, am luat hotararea ca e timpul sa incheiem acest sezon din viata noastra si sa mergem fiecare pe drumul pe care ni-l va arata Dumnezeu.

Ramanem cu multe amintiri, momente frumoase si cu gandul ca am pus si noi umarul la dezvoltarea muzicii crestine si mai ales, la inaintarea Imparatiei lui Dumnezeu.

Multumim pentru toata sustinerea. Ne va fi dor de voi!

vitamina C

„Orice lucru El il face frumos la vremea lui; a pus in inima lor chiar si gandul vesniciei, macar ca omul nu poate cuprinde, de la inceput pana la sfarsit, lucrarea pe care a facut-o Dumnezeu.”

--

Citeste un interviu cu VITAMINA „C” acordat pentru www.crestintota.ro

Daca ai un mesaj pentru VITAMINA”C”  lasa-l mai jos


--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

  1. Inca nu-mi vine sa cred… Pur si simplu imi e greu sa accept decizia voastra pentru ca, ani intregi, vrand nevrand, ati facut parte din viata mea. Dar … voi stiti mai bine. Ati fost si veti ramane pentru multi, o binecuvantare si ati avut o influienta pozitiva asupra artistilor crestini din Romania prin modestia voastra, prin daruirea in slujire, prin frumusetea caracterelor fiecaruia dintre voi.

  2. DUMNEZEU sa va binecuvinteze pe fiecare in parte cu multa intelepciune,pace,credinta si viata vesnica..

  3. am crescut cu vitamina c si am invatat inchinarea in smerenie si dependenta de Dumnezeu…o sa fie greu pentru multi dintre noi…Domnul sa va binecuvinteze in tot ce veti face fiecare de acum inainte si EL sa va poarte de grija si sa va pastreze in harul Sau.
    multumesc pentru tot ce.am invatat de la voi prin muzica inchinata celui ce se cheama Dumnezeu.

    „Domnul sa.ti rasplateasca ce ai facut si plata sa fie deplina din partea Domnului.”Rut2.12

  4. domnul sa va binecuvinteze !
    ne-am cunoscut la ploiesti, la radio sos, ne-am bucurat impreuna la diferite actiuni evanghelistice, concerte si nunti, am trait clipe de bucurie, de partasie, am simtit prezenta domnului.
    daca aceasta este calauziream mesajul domnului pentru voi acum, este bine sa-l ascultati, sau deja este bine ca-l ascultati, cu siguranta domnul va va folosi in continuare in lucrarea lui si veti simti mana lui asupra voastra si a celor din jurul vostru.
    ramane amintirea momentelor petrecute impreuna, raman albumele, raman filmarile si nu in ultimul rand ramane ” cununa pe care o veti primi in ziua aceea de la domnul, judecatorul cel drept”, fiind si voi printre cei ce iubesc si chiar ati cantat venirea lui.
    ramaneti in paza si ocrotirea lui si fie ca peste ani, daca vom mai fi pe pamant sa auzim totusi de „concertul batranilor vitamina c”!
    domnul sa va binecuvinteze vietile, familiile, bisericile unde activati si fie ca lumina sa sa fie raspandita peste tot pe unde mergeti !

  5. dupa ce ati dezbinat atitia crestini cred ca era cazul sa vina si la voi desfiintarea

  6. ixulescu, daca ai curaj sa faci astfel de afirmatii… de unde atata lasitate incat ai folosit un pseudonim?

  7. am inceput sa ascult VitaminaC de la QuoVadis, Arad … eram mai mic….cand Sunny mi-a zambit, mi-a dat albumul Fara Limite si o semnatura…. am fost foarte fericit …

    apoi, dupa 2 ani .. tot in Arad, acelasi baiat smerit a invatat biserica o cantare noua…Sunny e tipul crestinului care-ti transmite doar OPTIMISM si SMERENIE ! In program a venit la mine, m-a salutat, crescusem, nu ma mai cunostea.. (la cati baietasi le vorbeste Sunny..) m-a incurajat si mi-a dat adresa e-mail sa ne scriem…

    mi-a raspuns la primul mail…a spus: Ne petrecem ziua cucerind Romania pentru Domnul…

    Un CRESTIN RADICAL, o TRUPA RADICALA !

    Ramaneti in inimile noastre ! Multumim pentru toata activitata voastra si pentru infleunta voastra in randul tinerilor chiar si a bisericilor !

    ….. Acum ruleaza piesa „De la Tine nu mai vreau sa plec”…

    amintiri frumoase…

    Daniel,
    Arad.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura