TV Crestine

Banner librariact/

xn9qascaizn1qucayzr85ucav34wo8caw0mbh3caykv4i3ca2z23ilca9qq0svca2ysy8fcaz5tjgcca0g13baca81ir3acazbbjo2can0p8avcauvm9yocax0zkmrcajvbrgucaxp663wcauztnz4caa0otbialfa-o-m1alfa-o-ycredocrestin-tvcrestn-4rojctvro-clips1sens1speranta1tbntriniti

Alte canale tv Crestine

 1. Poarta Cerului TV

 2. Fa un pas spre Isus!

 3. Daystar

 4. Trinity Broadcasting Network

 5. Church Channel

 6. Miracle Channel

 7. Hope Channel

 8. LLBN TV

 9. 3ABN English

 10. GCN TV

 11. Word Network

 12. Gods Learning Channel

 13. Spirit Word

 14. Emmanuel TV

 15. Love World

 16. Apostolic Oneness

 17. Cornerstone

 18. Safe TV

 19. Smile of a Child

 20. Gospel Music

 21. Deya Broadcasting

 22. Global Broadcasting Network

 23. One place

 24. http://www.god.tv

 25. Esperanza TV – Spanish

 26. TBN Enlace – Spanish

 27. 3ABN Latino – Spanish

 28. Bethel TV – Spanish

 29. Impact TV – Russian

 30. TBN Russia – Russian

 31. CNL Russian – Russian

 32. Rodnoy – Russian

 33. TRWAM – Polish

 34. Telepace – Italian

 35. Cancao Nova – Portuguese

 36. Al Karma – Arabic

 37. Aramaic Broadcasting – Arabic

 38. TBN Nejat – Farsi

 39. CGN TV – Korean

 40. ATN/ACN Service 1

 41. ACN Service 2

tv1
©Copyright crestintotal.ro Se interzice preluarea materialelor fara acordul administratorului. E-mail la crestintotal@yahoo.com.

4 Comments

 1. Domnul Isus sa va binecuvinteze, numele meu este Cristian, un tanar care la 20 de ani mi-a gasit leucemie si nici un medic nu m’a putut ajuta, dupa multe teste amanuntite la mai multe spitale specializate , neputinciosi , m’au trimis de la unul la altul pana m’au trimis acasa sa mor. disperat si parasit de toti chiar si de prietenii cu care ieseam in pacat , chiar cu cei din adunare mergeam in dicoteca, am ajuns pe patul mortii, fara nici o nadejde. au venit la mine niste cunostinte de ale matusei mele, copii ai lui Dumnezeu, suflete rascumparate in Sangele Domnului Isus, si m’au indemnat la marturisire si la pocainta sincera si reala. In timpul rugaciunii fierbinti si strigate catre Domnul Isus Hristos, Singurul care ma putea ajuta, am simtit ca o caldura placuta care a venit peste spatele meu si am simtit ca Domnul Isus s’a atins de mine si m’a vindecat. mi-a venit rezultat chiar si de la o clinica din Germania si mi-a confirmat vindecarea. Acum am 24 de ani si medicii la care fusesem inainte sunt mirati si au recunoscut puterea Domnului Isus care m’a vindecat. de atunci am fost prin spitale, pe strazi si vestesc Evanghelia si ma rog cu oamenii pentru a-L primi pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor. multi Il primesc pe Domnul Isus si sunt mantuiti, m’am rugat cu bolnavii si ei striga la Domnul Isus sincer dupa ajutor si isi cer iertare pentru pacatele lor, iar Domnul Isus ii iarta si il i-a in cer. v’am pus o carte la attach file pe care am citit-o si eu, este adevarata, am multiplicat-o si am dat-o multor persoane. as avea nevoie si eu de niste biblii ( traducearea Dumitru Cornilescu NErevizuit ortografic ) pentru a le da oamenilor care vor sa citeasca si sa implineasca Biblia, pentru a se apropia de Domnul Isus. daca puteti sa imi trimiteti si mie niste Biblii pe adresa : Raileanu Cristian, strada Vitejilor, nr 1 bloc 120E apartament 30 Ploiesti Prahova. Domnul Isus sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze. Domnul Isus este gata sa vina sa staruim cu toata inima ca el sa ne curateasca de orice intinaciune si sa ne dam toata silinta sa traim strict dupa Cuvantul Lui Dumnezeu, sa luam aminte la invatatura pe care o primim, sa lasam poftele lumesti si orice iubire de bani sau de masini, orice pacat sa il inlaturam total din viata noastra.
  Domnul Isus sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca !
  alfa–si–omega.blogspot.com

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: