StiriTurnee

✨ Misiunea HRISTIC – Turneu de Muzică Creștină ✨

🎶 Alătură-te nouă într-o călătorie muzicală captivantă, organizată de Misiunea HRISTIC! Vă invităm să participați la turneul nostru de Muzică Creștină care va avea loc în 15 orașe din țară, în perioada 12 – 26 iulie 2023.

🎵 Experimentați emoția și bucuria cântării împreună cu artiști talentați și mesageri spirituali, într-o atmosferă plină de speranță și închinare. Fiecare oraș are o poveste unică de spus, iar voi sunteți invitați să faceți parte din această călătorie inspirațională.

🌟 Descoperiți muzica care vă atinge sufletul, cântece pline de sens și versuri înălțătoare care vor aduce împreună comunitatea creștină într-un spirit de unitate și adorare. Indiferent de vârstă sau de experiența voastră, acest turneu este deschis tuturor celor care doresc să își împărtășească credința prin intermediul muzicii.

📢 Marcați în calendar datele care corespund orașului vostru și pregătiți-vă să trăiți momente memorabile alături de noi! Vă așteptăm cu brațele deschise în fiecare destinație pentru a ne uni în slujire și a celebra împreună credința noastră.

🔔 Răspândiți vestea și invitați-ți prietenii, familia și comunitatea să participe! Haideți să aducem bucurie, inspirație și rugăciune în fiecare oraș pe care îl vom vizita în acest turneu de Muzică Creștină HRISTIC!

--

🗓️ 12 iulie – Iacobeni, Suceava
🗓️ 13 iulie – Ploiești, Prahova
🗓️ 14 iulie – Sinoie, Constanța
🗓️ 15 iulie – Tulcea, Tulcea
🗓️ 16 iulie – Chilia Veche, Tulcea
🗓️ 16 iulie – Babadac, Tulcea
🗓️ 17 iulie – Izvoru Mare, Constanța
🗓️ 18 iulie – Agigea, Constanța
🗓️ 19 iulie – Eforie Sud, Constanța
🗓️ 20 iulie – Ivrinezu Mare, Constanța
🗓️ 21 iulie – Murfatlar, Constanța
🗓️ 22 iulie – Cenavodă, Constanța
🗓️ 23 iulie – București, București
🗓️ 23 iulie – București, București
🗓️ 24 iulie – Râmnicu Vâlcea, Vâlcea
🗓️ 25 iulie – Horezu, Vâlcea
🗓️ 26 iulie – Târgu Jiu

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: