ANUNTURI

Devotional – Ajuta-ma, Doamne, sa Ti le incredintez Tie pe toate!

”Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului şi suntem schimbaţi în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului.” (2 Corinteni 3:18 )

Credincioșii petrec prea mult timp rugându-se: ”Doamne, schimbă Tu circumstanțele mele; schimbă-i pe colegii mei; schimbă situația familiei mele; schimbă condițiile din viața mea.” Cu toate acestea, rareori ne rugăm cea mai importantă rugăciune: ”Doamne, schimbă-mă pe mine. Eu sunt cel care vine cu nevoia sa în rugăciune.”

Dumnezeu orchestrează pașii și viețile tuturor copiilor Săi și nu permite ca nimic să se întâmple înlăuntrul nostru accidental. Și, credeți sau nu, El este Cel care a permis încercarea voastră. Ce încearcă să vă spună prin asta?

Ne place sau nu, suntem cu toții în proces de schimbare într-un fel sau altul. În domeniul spiritual, nu există ceva numit simpla existență; noi suntem într-o continuă schimbare, fie pentru bine, fie pentru rău. Suntem fie mai mult ca Domnul nostru sau mai mult ca lumea, fie creștem în Hristos, fie dăm înapoi.

Devii tu tot mai mai asemănător cu Isus? Te uiți în fiecare zi în oglinda vieții tale și te rogi: ”Doamne, vreau să fiu asemenea Ție în fiecare aspect al vieții mele.” Sau amărăciunea are deja rădăcini, transformându-se în răzvrătire și împietrire a inimii?

--

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9195-devotional-ajuta-ma-doamne-sa-ti-le-incredintez-tie-pe-toate?fbclid=IwAR3lirMqJ1FlJe4cT5qy5MiSWbTr5yXkNAWW1kT8vnrEr0aGFE5YrAikebk#ixzz5weZyxnUD
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura