ARTICOLUL ZILEI

Ce sarbatorim de Rusalii?

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. multi crestini au murit de-a lungul istoriei ca nu voiau sa sarbatoreasca rusaliile aceasta sarbatoare este o sarbatoare pagana si vine de la romani care sarbatoreau ”Rozalia” adica sarbatoarea rozelor (trandafirilor) Aevaratii crestini sarbatoresc la 50 de zile de la Pasati „coborarea Duhului Sfant” peste ucenici si peste cei care erau adunati toti impreuna in acelasi loc Fapte Ap 2;1-12

  2. E dureros ce se intampla in tara noastra…e dureros ca oamenii nu cunosc pe Dumnezeu, iar tinerii merg sa misioneze alte tari, crezand ca Domnul ii trimite cat mai departe de tara lor, dar nu se ingrijesc de poporul roman care pierei din cauza ca nu cunoaste Cuvantul lui Dumnezeu!!! Oare la intamplare ne-a sadit Dumnezeu in poporul roman???? Nu v-ati intrebat niciodata???

  3. Ai dreptate sora Flory,Romania este tara cea mai neevanghelizata dupa felul de trai si de cunoastere a cuvantului Lui Dumnezeu si ortodocsi la noi sunt mandria si fruntea tari cu sarbatoriile lor si sute de obiceiuri si acestia sunt roadele de mandrii ortodocsi romani.Rusine sa le fie preotilor ca au amastecat graul cu neghina ,obiceiurile , traditile cu cuvantul Lui Dumnezeu si semnificatia originala a sarbatorilor si-au pierdut esenta.
    Doamne ai mila de Romani si de tara noastra si ridicati slujitori adevarati in slujire ,ca tara noastra piere din cauza ca nu are cunostinta din cuvantul Tau .

    Osea 4:6 Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta. Fiindca ai lepadat cunostinta, si Eu te voi lepada si nu-Mi vei mai fi preot. Fiindca ai uitat Legea Dumnezeului tau, voi uita si Eu pe copiii tai!
    Oare sa fim copiii uitati de Dumnezeu ca preotii ,pastorii ,slujitorii Domnului nu isi fac treaba cum trebuie si unde trebuie ?!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura