ANUNTURI

NOU! Nu ma poti obliga, dar ma poti convinge

O NOUA CARTE LA LIBRARIACT.RO In cartea Nu ma poti obliga, Cynthia To3405_1405406235_01numapotiobligafatabunbias ne ofera ajutor si speranta tuturor celor care avem copii cu o personalitate puternica. Sugestiile ei extrem de practice si testate in timp iti vor arata cum sa oferi copilului tau o dragoste echilibrata de limite, o relatie echilibrata de reguli, o indrumare echilibrata de incurajare si o ucenicie echilibrata de disciplina. Aceasta carte va fi ca aurul pentru tine si copilul tau cu o personalitate puternica.”

– WALT LARIMORE, autor

„A fi parinte nu e usor, iar a fi parintele unui copil cu o personalitate puternica poate fi descurajant. Cynthia Tobias a scris o carte menita a-i incuraja pe parinti sa se bucure de copiii lor – da, chiar daca sunt cu o personalitate puternica! Imi place ca vine cu strategii experimentate si reale care vor scoate ce e mai bun din copiii nostri. Experientele parintilor care se afla ‘in transee’ ne reamintesc ca a fi parinte de succes este posibil pentru fiecare dintre noi. Admir intelepciunea Cynthiei – dar dragostea pe care o arata copiilor ma face sa iubesc aceasta carte!”

– JANET PARSHALL, moderator de talk-show

buton_comandaCumpara aceasta carte CLICK AICI sau pe Librariact.ro . Va asteptam pentru comenzi pe www.librariact.ro se pot face si comenzi la telefon 0763 630345 sau pe mail librariact@yahoo.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura