ComunicateStiri

MESAJ CONDUCEREA CULTULUI CREȘTIN PENTICOSTAL DESPRE LIGIA SEMAN

MESAJUL CONDUCERII CULTULUI CREȘTIN PENTICOSTAL LA PLECAREA ÎN VEȘNICIE A SCRIITOAREI LIGIA SEMAN

Ligia Seman a fost o persoană aleasă, dedicată exprimării credinței sale prin intermediul literaturii. Prin operele sale, a transmis mesaje pline de speranță, compasiune și înțelepciune. A știut să îmbine măiestria artistică cu valorile creștine, oferindu-ne cărți care ne-au inspirat și ne-au ajutat să înțelegem mai bine calea credinței.

Contribuția ei la înțelegerea identității penticostale în Romania și între români este de netăgăduit.

Prin romanele sale, Ligia Seman a explorat teme precum iubirea, pierderea, identitatea și căutarea de sine, toate în lumina credinței în Dumnezeu. Fiecare pagină a cărților sale a fost un prilej de reflecție și de conexiune emoțională cu cititorii săi, pe care îi determina în mod direct sau indirect la căutare după Cel care ține în mâna Sa toate lucrurile – Dumnezeu.

--

Cu siguranță, moartea Ligiei Seman este o mare pierdere pentru literatura creștină din România, dar moștenirea sa literară va trăi în continuare. Cărțile ei vor rămâne ca o amintire vie a talentului și a pasiunii sale pentru scris. Suntem recunoscători pentru tot ceea ce a oferit cu generozitate în timpul vieții sale și suntem privilegiați să fi avut ocazia de a fi martorii creațiilor sale literare, care au rămas în inimile noastre și vor continua să inspire și să emoționeze generațiile viitoare.

Impactul pe care slujirea sa l-a avut între femeile iubitoare de Dumnezeu este de asemenea de necontestat.

La plecarea ei în veșnicie, cu multă speranță în inimi îi spunem LA REVEDERE, LIGIA SEMAN! Ne vom revedea în slava cerească alături de Domnul pe care l-am slujit cu toți, după darul pe care l-am primit.

--

În numele creștinilor penticostali,

Pastor Nelu Filip

Președinte al Cultului Creștin Penticostal din Romania

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura