ANUNTURI

Comunicat! În istoria familiei Furdui ziua de 27 ianuarie 2023 va fi o zi memorabilă.

Comunicat! În istoria familiei Furdui ziua de 27 ianuarie 2023 va fi o zi memorabilă.

Este ziua mult așteptată de Ruben și Albert, care după mai bine de 600 zile de așteptare, se întorc acasă DEFINITIV! Ei pot să doarmă în paturile lor, să stea împreună în jurul mesei cu ceilalți frățiori.

În tot acest timp, din 26 aprilie 2021 și până astăzi, Jugendamt a tergiversat întoarcerea în familie fără să țină cont de dorința copiilor exprimată în scris și verbal că vor acasă!

Prin Îndurarea Domnului familia Furdui a mai câștigat o victorie! Ruben și Albert sunt scăpați de privirile reci ale lui Jugendamt!

Dar lupta trebuie dusă până la capăt! Departe de familie mai rămâne micuța Lea de 3 ani! Locul ei e în familie, lângă părinți si ceilalți frățiori! Vom continua susținerea lor în post, rugăciune și mobilizare! Cu Dumnezeu vom câștiga!

--

Lea trebuie să vină de urgență în familia ei! Nu sunt motive să fie ruptă de dragostea părinților și a frățiorilor!

Mulțumim lui Ruben și Albert că au rezistat tot acest calvar al despărțirii, le dorim multă sănătate, să se bucure de armonia căminului părintesc. Ne vom ruga ca Dumnezeu să le vindece traumele făcute de Jugendamt!

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în această cauză! Dumnezeu vă va răsplăti tuturor!

--

Echipa de susținere Furdui

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

DONAȚII / SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe cu această lucrare. Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista, În aceste condiții, singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi. Dacă Dumnezeu ți-a pus pe inima să susții financiar lucrarea pe o facem, o poti sustine acum Dumnezeu iubește pe cel ce dă cu bucurie!

5,00 EUR

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: