ANUNTURI

Medic ce a supraviețuit virusului Ebola se întoarce în Africa ca şi misionar: „Am încredere în Dumnezeu”

Un medic creștin ce a contractat virusul Ebola în Africa, în timp ce trata  pacienți care sufereau din cauza infecţiei cu acest teribil virus, afirmă că se întoarce pe continent pentru a continua lucrarea lui Dumnezeu.

Kent Brantly a ajuns pe prima pagină a ziarelor în anul 2014, când a fost aproape de moarte după contractarea virusului în Liberia. A fost dus înapoi în Statele Unite, unde și-a revenit.

Brantly și alți doctori specialişti în Ebola au fost numite Persoanele Anului în revista Time în anul 2014. Brantly a apărut chiar şi pe coperta revistei.

Mai târziu, povestea lui Brantly a fost prezentată în filmul Facing Darkness.

Brantly, soția sa și cei doi copii (cu vârste de 8 și 10 ani) se vor muta în Zambia în această toamnă pentru a sluji în Spitalul Misionar Mukinge, o unitate medicală cu 200 de paturi, care se află la 100 de mile de la cel mai apropiat supermarket, potrivit ziarului Christian Chronicle.

--

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/07/24/medic-ce-a-supravietuit-virusului-ebola-se-intoarce-in-africa-ca-si-misionar-am-incredere-in-dumnezeu/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura