ANUNTURI

18, 23, 33, 35, 36, 38… Credeți că sunt doar niște cifre

18, 23, 33, 35, 36, 38…

Credeți că sunt doar niște cifre? Nu, ci sunt anii la care mor pe capete chiar zilele acestea tinerii care ar fi trebuit să trăiască încă 40-50 de ani, să facă copii, să își vadă nepoții și unii chiar strănepoții. Dar e mai “convenabil” pentru “cineva” ca aceștia să moară. Adevarata tragedie nu este cea care a trecut, ci cea care a început si va mai ține. Mârșăvia aceasta “demonică” cum că “suntem prea mulți, consumăm prea mult, poluăm prea mult” și că trebuie să mai tăiem din număr, este cea care va decima populația lumii în anii care vin. Nu bolile, nu Dumnezeu, nu cataclismelor, ci noi, noi suntem cei mai mari dușmani ai noștri, noi și Diavolul cu care “ne-am înfrățit” ca umanitate pentru a ne “ucide”.

Spunea cineva că toată populația lumii ar încăpea în Statul Texas si am avea si un metru între noi. Poate ați zburat cu avionul si ați văzut cât spațiu mai avem si nu mă refer la cel cultivat si locuit, ci la cel necultivat, cel nefolosit, cel încă necălcat de om. Sunt regiuni de milioane de hectare, care sunt fertile și gata să primească alte sute de milioane si chiar miliarde de oameni. Nu ne costă scump să trăim, ci ne costă scump egoismul, lăcomia, răutatea si dorința unora de a trăi în detrimentul altora.

Voi credeți că ei, “elitele”, cei care au făcut planul, chiar au luat “leacul fermecat”? Nu, ci ținta a fost tineretul fertil si gata de a face copii. Îi irită porunca lui Dumnezeu: “Creșteți, înmulțiți-vă si umpluți pământul!” Singurul care are dreptul să ia viața e cel ce o dă, iar El guvernează pământul si dacă ceva ar fi nepotrivit, dacă ar fi suprapopulat l-ar fi reglat si-l reglează singur prin înțelepciunea Lui, pentru că El pune viața în “pumnul de carne din pântecul femeii”. Dacă El încă pune înseamnă că mai avem loc. Până când Dumnezeu va pune stop, avem datoria de a fi oameni, de a ne iubi, de a ne reproduce si nu de a ne elimina pe motiv ca suntem “prea mulți”.

Ma rog pentru fiecare dintre voi, Dumnezeu să vă dea sănătate si inimile noastre să bată cât Dumnezeu a scris si nu cât vor ei!

--

Cu prețuire pentru sfinți,

Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura