StiriSTIRI VIDEO

Urmarim implinirea unei profetii: evreii se intorc in Israel – Peste 8 000 de evrei din Franța au imigrat în Israel in 2015

 

Anul acesta, peste 8 000 de evrei din Franța au imigrat în Israel. Este un record!
Mulți cred, însă, că acesta este doar începutul unui flux de evrei francezi care se întorc în țara lor natală.

evreii-din-franta-se-intorc-in-israel-2015

În ultimul val de imigranți, aproape 50 de evrei francezi au ajuns la aeroportul ”Ben Gurion”, din Tel Aviv.

--

 

”8 000 de imigranți din Franța. Anul trecut, au fost 7 200. Vin foarte mulți imigranți israelieni din Franța”, spunea Yigal Palmor.

Atacurile teroriste din acest an, în special cel dintr-un supermarket cușer, împreună cu antisemitismul care crește tot mai mult, i-au determinat pe evreii din Franța să acționeze.
”Săptămâna trecută am vorbit cu doi noi imigranți francezi, iar aceștia ne-au spus că nu este niciun evreu din Franța care nu se gândește să vină și să locuiască în Israel”, spunea Sharon Handler.

--

”Acum, nu putem să trăim iudaismul așa cum ne-ar plăcea. Suntem atenți să nu purtăm kippa pe stradă. Continuăm să trăim, nu ne oprim, așa cum, în Israel, oamenii continuă să trăiască, în pofida tuturor atacurilor. În Israel vom putea trăi iudaismul așa cum dorim”, spunea Dan Ammar.
”Da, evreilor francezi le este teamă, dar acesta nu este singurul

 

motiv pentru care ei vor să vină în Israel. Avem convingerea că evreii din Franța și tinerii au un viitor în Israel”, spunea Alexandra Schneider.

Ammar a condus serviciul de aprindere a lumânărilor Hanuka pentru grupul care a venit din orașul luminilor, Paris, la Festivalul Luminilor. Ei s-au delectat de asemenea și cu sufganiyah, o gogoașă tradițională servită în timpul sărbătorii. Imigranții, începând de la copii și până la vârstnici, își încep acum noua viață în țara Israel.

”În această seară vom vedea revărsarea credincioșiei Dumnezeului lui Israel peste poporul Său, după cum a promis în Isaia. El Își va aduce poporul înapoi în Israel din toate colțurile lumii, iar în seara asta i-am primit în mijlocul nostru pe cei din Vest”, spunea Nicole Yoder
”Acesta este locul care aparține evreilor. Biblia spune că aici trebuie să fim. Nu este nicio urmă de îndoială. Aceasta este țara evreilor”, spunea Sharon Handler.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 107 – decembrie 2015 – ultimele stiri crestine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura