CAZURI UMANITAREStiri

URGENT – Ajutor umanitar pentru micuțul Natanael

În data de 2 septembrie a avut loc o tragedie în familia Petrașc din satul Roscani, Hunedoara. Natanael, un băiețel de doi anișori a ajuns în stare gravă la spital, suferind pe 70% din corp arsuri de gradul 4. Incidentul s-a întâmplat când fratele lui mai mare Bogdan, a încercat să aprindă focul cu benzină. Fără să știe, Natanael avea urme de benzină pe haină, motiv pentru care, focul a ajuns repede pe el.

Îngrozit de ce se întâmplă, Bogdan a sărit în ajutorul frățiorului său, a scos hainele de pe el care ardeau, motiv pentru care are și el arsuri grave pe mâini. Ajungând de urgență la spitalul din Deva, medicii nu i-au mai dat nicio șansă micuțului. A fost transportat la Târgul Mureș, iar de acolo la spitalul din București cu elicopterul. Acolo medicii au fost optimiști și au făcut tot posibilul pentru Natanael.

Dumnezeu și-a arătat Slava, căci după două săptămâni, starea lui s-a îmbunătățit, analizele au ieșit bune si s-a putut realiza operația pentru a-i pune piele pe locurile grav afectate. Acum, Natanael are nevoie de numeroase tratamente iar pentru aceasta are nevoie de sprijinul nostru. A fost mereu un copil vesel și vrem să îi aducem din nou zâmbetul pe buze.

Pentru toți cei care doresc să aducă o mână de ajutor o pot face prin donații în contul mamei lui Natanael.

Nume: Petrasc Camelia Felicia

--

IBAN: RO93 RNCB 0519 1169 4995 0001

Banca BCR

Pentru orice alte informații suplimentare sau donații, puteți lua direct legătura cu mama lui Natanael la numărul de telefon +40 783 063 331.

--

Persoana de contact pe teritoriul Germaniei, Lidia – verișoara lui Natanael (+49 1521 1984035).

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura