ANUNTURI

Peter Costea: Debarasați-vă de Disney!

Produsele Disney au devenit un instrument de sexualizare a copiilor. Înregistrări recent scurse din interiorul companiei dovedesc existența unei politici intenționate a companiei de sexualizare a minorilor. Reacția americanilor a fost virulentă și fără milă: 68% dintre ei declară ca nu vor mai întreține relații de afaceri cu Disney. Iar alții 69% intenționează să-și redirecționeze resursele financiare și investițiile în „family friendly alternatives / alternative pro-familie”. [Link: https://thefederalist.com/…/americans-are-turned-off…/]

De-a lungul anilor am scris des despre politicile anti-familie și anti-valori ale marelui conglomerat de divertisment american.

Recomand ca părinții să își ia inima în dinți și să înceteze sa își mai ducă copiii la centrele de divertisment Disney. Nu facilitați distorsionarea minților copiilor voștri. Odată distorsionați mintal și valoric, copiii se vor confrunta cu probleme personale serioase care vor avea consecințe toxice.

Există alternative. Există theme parks / parcuri de divertisment pentru copii cu teme creștine peste tot în America. Includeți în circuitul vostru de vacanță parcurile creștine și pro-familie.

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura