EDITORIALE

🖤Poze-video: Înmormântare Nabeel Qureshi. 34 de ani, convertit din islam, a murit după ce a luptat împotriva cancerului de stomac .

Poze-video: Înmormântare Nabeel Qureshi. 34 de ani, convertit din islam, a murit după ce a luptat împotriva cancerului de stomac .

Înmormântarea lui Nabeel Qureshi a fost difuzată live și vizionată de peste 14.000 de persoane

Părinții lui Nabeel, musulmanii Ahmadi ai patrimoniului pakistanez, au fost printre cei prezenți ca Zacharias: „Cea mai mare suferință a lui a fost dur

erea pe care familia o avea să o facă față angajamentului față de Hristos. Pasiunea sa îl distrugea de iubirea sa față de tatăl său ceresc și de angajamentul față de tatăl și mama și familia sa pământească.

El a adăugat: „El nu-i păsa de cei care au fabricat povești despre el; nu-i păsa de cei care au încercat să-l omoare. El era dispus să fie un ambasador al lui Hristos până la capăt … Acest om anormal de născut, anormal sfâșiat, anormal disprețuit este acum anormal plecat. A mers la o vârstă atât de fragedă în viață. Deci, ce vă spun eu este acesta: nu este singurul care a murit tânăr.

--

Zaharia sa adresat și soției lui Nabeel, Michelle și fiicei Ayah. Michelle, ai parcurs un drum singuratic pentru ultimul an. Ești o femeie cu foarte puține cuvinte, dar ești o femeie uimitoare care a rămas puternică. Iar fiica ta nu va avea niciodată privilegiul de a-și aminti cu adevărat tatăl ei, doar prin intermediul videoclipurilor și prin amintirea mesajelor sale puternice de peste tot.

https://www.christiantoday.com

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura