Stiri

VIDEO! Pastorul polonez din Canada, arestat în mai anul trecut, s-a trezit cu un echipaj SWAT acasă, chiar înainte să participe la protest alături de Convoiul Libertății

Pastorul polonez din Canada, arestat în mai anul trecut, s-a trezit cu un echipaj SWAT acasă, chiar înainte să participe la protest alături de Convoiul Libertății. VIDEO

Pastorul canadian Artur Pawlowski a fost arestat din nou la domiciliul său din Calgary, chiar înainte de a participa la protestul organizat de Convoiul Libertății, relatează LifeSiteNews.

Rebel News a relatat că o echipă SWAT sub acoperire l-a arestat pe predicatorul creștin după ce i-a supravegheat locuința cu o dubă, potrivit fiului lui Pawlowski, Nathaniel.

Pawlowski plănuia să țină o slujbă religioasă la locul protestului din Alberta.

Într-o înregistrare video în direct a arestării predicatorului, un ofițer de poliție din Calgary poate fi auzit spunând că Pawlowski a fost arestat pentru „răutate”.

„Aceasta nu este Canada în care credeai că te afli”, a comentat Ezra Levant de la Rebel News. „Aceasta este o Canadă autoritară, care se află în pragul unui stat polițienesc”.

„Aceasta a fost în mod clar o încercare de a-l împiedica să se exprime public în fața șoferilor de camioane”.

Pawlowski este reprezentat de avocații Sarah Miller și Chad Haggerty. Rebel News a anunțat că strânge acum bani pentru cheltuielile de judecată ale pastorului. 

Pawlowski, originar din Polonia, a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale după ce a fost arestat în luna mai a anului trecut pentru că a ținut slujbe în timpul pandemiei.

Înainte de arestarea sa, poliția din Calgary a adus echipe SWAT la biserica sa „pentru a suprima” și „intimida” congregația sa, a declarat Pawlowski pentru LifeSiteNews la vremea respectivă. 

sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Pastorul-polonez-din-Canada-arestat-in-mai-anul-trecut-s-a-trezit-cu-un-echipaj-SWAT-acasa-chiar-inainte-sa-participe-la-protest-alaturi-de-Convoiul-Libertatii.-VIDEO-172610

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: