ANUNTURI

VIDEO: Aniversarea de 25 de ani a Centrului Crestin Timisoara

În perioada 19-20 iunie 2015, Centrul Creștin Timișoara a organizat un Seminar cu ocazia Aniversării de 25 de ani, la care au participat peste 100 de pastori și lideri din toată România. Sesiunile au fost susținute de invitații din SUA: Pastor Terry Moore și Pastor Joe Martin din Dallas, Texas.
AGAPEAsociația CENTRUL CREȘTIN TIMIȘOARA a fost înființată în data de 20 noiembrie 1990, de către președintele Daniel N. Matei, devenind prima Asociație Religioasă din România în anul 2006.
“Centrul Creștin este o Asociație Religioasă care are cuprinde mai multe biserici din toată țara. Biserica Agape, este una dintre bisericile care aparțin Centrului Creștin. Ne bucurăm de cei 25 de ani, ne bucurăm de ceea ce a făcut Dumnezeu, este doar harul lui! Ne-am dorit să creștem o generație în care puterea lui Dumnezeu se arată. Ne rugăm de asemenea pentru o generație plină de puterea Duhului Sfânt, care are o pasiune pentru Isus, care mărturisește ce a făcut Dumnezeu în viața lor. Împreună cu bisericile care aparțin Centrului Creștin, ne-am adunat să celebrăm, să ne bucurăm de ceea ce a făcut Domnul.” A spus fondatorul CCT, Daniel N.Matei.
„Uitându-mă înapoi, pot să spun că Dumnezeu a pregătit, un loc, o familie, o casă pentru mine în care să cresc, să mă dezvolt, în care să fiu înconjurat de oameni care m-au ajutat când am fost slab, m-au ordinat în lucrare. A fost o familie unde am crescut nu într-un mod foarte simplu, am trecut prin tot felul de situații grele ale vieții și ale formării mele, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că am rămas cu această familie și că am putu să mă bucur astăzi de cei 25 de ani. Credem pentru viitoarea perioadă de timp, va fi ceva extraordinar pentru fiecare lider și biserică, iar prin acest lucru îi vom da glorie lui Dumnezeu, pentru că numai El o merită.” A menționat Petru Mengher, pastorul Bisericii Casa Închinării din Timișoara.
Viziunea Centrului Creștin Timișoara este: Răspândirea evangheliei în România și străinătate, echiparea lucrătorilor creștini, plantarea de noi biserici, organizarea de seminarii, conferințe și școli, ajutorarea săracilor, orfanilor și trezirea spirituală în România.
„Mă bucur că putem vedea acele roade despre care Domnul Isus spunea prin gura profetului Isaia în capitolul 53, că va vedea rodul suferințelor Sale. Le vedem astăzi nu doar cu ochii credinței ci și cu ochii fizici, pe liderii care au venit împreună cu soțiile lor, ei fiind roada anilor de muncă și de rugăciune pe care au depus-o, împreună cu toți ceilalți care fac parte din această echipă mare.” A precizat Flavius Blaga, lider al Bisericii Noul Legământ din Târgu Mureș.
„Ce îmi doresc din inimă este ca Biserica Agape să experimenteze sărbători din ce în ce mai mari până când va sărbători împreună cu Domnul Isus.” A menționat Vali Paul, pastorul Bisericii Filadelfia din Baia Mare.
„Este o onoare pentru mine să fiu aici prezent și să marcăm un moment semnificativ în istoria și evoluția lucrării lui Dumnezeu care s-a lansat aici, acum 25 de ani. A fost într-adevăr o navă de spărgător de gheață ceea ce s-a lansat de aici și pentru noi care am participat oarecum în aceeași mișcare. Venind din urmă, a fost mult mai ușor să vedem drumuri deschise și pavate deja pentru ceea ce urma ca și noi să parcurgem.” A spus Pilu Hădărean, pastorul Bisericii Mana din Sighișoara.
„Ne bucurăm să fim împreună cu cei de la Timișoara, suntem parte din CCT din anul 1992 iar în toți acești ani ne-am bucurat să lucrăm împreună pentru extinderea Împărăției lui Dumnezeu aici în România.” A precizat Adrian Pop, pastorul Bisericii Noul Legământ din Târgu Mureș.
„Sunt foarte bucuros și am o deosebită emoție pentru că nu îmi dau seama cum au trecut 25 de ani. Au fost ani grei dar și ușori, și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat să ajungem până aici, iar acum putem celebra împreună cu toți frații care au dus greul anii aceștia, rămânând credincioși. Este o bucurie deosebită să-l vedem pe fratele Daniel care a mers înaintea noastră și ne-a dat un exemplu. Dumnezeu să binecuvinteze lucrarea aceasta și toate bisericile din rețeaua CCT.” A menționat David Serediuc, pastorul Bisericii Filadelfia din Iași.
Conducerea spirituală a CCT este formată din Liderul Apostolic Daniel N. Matei și 6 Pastori din regiunile: Moldova, Oltenia, Transilvania, Harghita, Maramureș și Zona de Vest.
„Suntem onorați Să-i dăm cinste și glorie lui Dumnezeu pentru ce a făcut El. Slăvit să fie Numele Lui!” A mai spus Daniel N. Matei, fondatorul Centrului Creștin Timișoara.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura