EDITORIALE

Primarul musulman al orașului Nazareth, unul dintre cele mai sfinte locuri ale creștinătății, a decis INTERZICEREA serbării Crăciunului: „Identitatea și credința noastră nu sunt dezbătute”

Festivalul anual și piața de Crăciun au fost interzise de primarul musulman, Ali Salam, care spune că recunoașterea orașului Ierusalim drept capitală a statului Israel de către Donald Trump, a „îndepărtat bucuria de vacanță”.

Consiliul municipal a anunțat că primarul Ali Salam a ordonat anularea tuturor evenimentelor artistice planificate, inclusiv un festival și o mare piață de Crăciun, conform timesofisrael.com.

„Identitatea și credința noastră nu sunt dezbătute”, a spus Salam. „Decizia [lui Donald Trump despre Ierusalim] a luat bucuria de sărbătoare și astfel vom anula festivitățile în acest an”.

Nazareth este unul dintre cele mai sfinte orașe ale creștinătății, deoarece acolo s-a arătat îngerul Gabriel, care i-a spus Fecioarei Maria că îl va purta în pântece pe Iisus.

Conform Noului Testament, Iisus a crescut în acest oraș. Festivitățile anuale reprezintă o atracție turistică majoră și o sursă de venit pentru orașul în care locuiesc în primul rând cetățenii arabi din Israel, dintre care două treimi sunt musulmani, iar ceilalți sunt creștini.

--

Trump a cerut Departamentului de Stat al SUA să înceapă pregătirile pentru a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim.

Sursa:

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura