ANUNTURI

Eforturile de a traduce Biblia în mai multe limbi din întreaga lume se accelerează, în ciuda pandemiei.

„A fost un an cu adevărat interesant pentru numărul de noi traduceri, a fost doar un moment incredibil pentru accesarea traducerilor. Și, desigur, de fiecare dată când un Noul Testament devine disponibil, Biblia devine disponibilă.
„Sunt atât de mulți oameni care se bucură pentru că, pentru prima dată în istorie, au putut să audă ce le spune Dumnezeu în propria lor limbă și să citească pentru ei înșiși și să vadă singuri lucrurile pe care le luăm de la sine.
„ numărul de limbi cu o Biblie completă a crescut la 717 (față de 704 anul trecut)
„numărul de limbi cu un Noul Testament complet a crescut a crescut la 1.582 (în creștere față de 1.551 anul trecut)
„încă 1.196 de limbi au tradus unele porțiuni din Biblie (în creștere de la 1.160 anul trecut).
La lansarea Noului Testament Tafi, Logba și Nyagbo în august, un destinatar numit Sylvester Nkrumah a spus: „Fără cuvânt, se părea că Dumnezeu era atât de departe. Acum putem spune că Isus nu mai este străin, el nu mai este un străin, El este unul dintre noi și ne vorbește limba. S-a mutat în cartierul nostru și putem ajunge la el. „
Un bărbat Sangu din Tanzania, la primirea Noului Testament Sangu anul trecut, l-a descris ca fiind „cheia intrării în cer”.
1,5 miliarde de oameni încă nu au o Biblie în propria lor limbă:
„În părți ale lumii islamice, pot exista milioane de oameni, dar cu foarte puțini necredincioși. Și mulți oameni se gândesc„ De ce să facă o Biblie pentru acești oameni, unde sunt atât de puțini credincioși cunoscuți? ” Dar ne uităm la el și spunem: „Ei bine, poate motivul pentru care erau atât de puțini credincioși este că nu au avut acces la Cuvântul lui Dumnezeu în mod corespunzător”. Și pentru a le pune la dispoziție, poate prin aplicații pentru smartphone sau orice altceva, pot vedea de fapt noi biserici care apar și că se întâmplă lucruri noi cu adevărat interesante. Deci, vedem că are loc în întreaga lume „.
Wycliffe speră că în următorii 10-15 ani 95% din populația lumii va avea Biblia, că 99,95% va avea un Noul Testament și toată lumea va avea acces la cel puțin o parte din Scriptură
relateaza premierchristian.news

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura