A PLECAT LA DOMNULStiri

MARE DURERE, în familia, ‼️ILIȘOI LIDIA din Dej. ‼️În urmā cu 6 luni a plecat fratele Ilișoi ( tata a 13 copii ). ‼️Azi a plecat la cele veșnice și bāiatul Marcos, la numai 18 ani

Dragii mei. Azi 27.09.2021 este iar, ‼️‼️MARE DURERE, în familia, ‼️ILIȘOI LIDIA din Dej.

‼️În urmā cu 6 luni a plecat la cele veșnice fratele Ilișoi ( tata a 13 copii ).

‼️Azi într-un accident cu parapantul, a plecat la cele veșnice și bāiatul Marcos, la numai 18 ani.

La sfârșitul luni August a încheiat legāmânt cu Domnul în apa botezului și azi datoritā vântului care era, a fost dus de vânt pe firele de curent electric, unde a încheiat viața pe-acest pāmânt.

Sā ne rugām Domnului pentru sora, ILIȘOI LIDIA ( mama ), ca Dumnezeu sā o mângâie în aceste vremuri extrem de grele.

Anuntat de Florin Peter

Tragedia s-a produs ieri, in jurul orei 17:30, in apropiere de localitatea Popeni din Cluj. Acesta se aventurase impreuna cu mai multe persoane cu parapanta, insa curentii de aer l-au dus deasupra liniilor de electricitate, acolo unde a ramas suspendat. Cei care il insoteau au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului a fost trimis un echipaj SMURD, insa, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic.

“Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare timp de peste 40 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale”, transmit reprezentantii ISU Cluj.

Marcos Ilisoi a fost elev la Liceul Tehnologic “Costantin Brancusi” din Dej si tocmai ce incepuse facultatea, la Universitatea Tehnica. Ramasese modelul patern pentru cei 12 frati mai mici, dupa ce in luna martie tatal lor a murit la varsta de 39 de ani, Anunta Dejeanul

DONAȚII / SPRIJIN FINANCIAR pentru proiectul nou!

5,00 EUR

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: