ANUNTURI

De ce tinerii nu au chef de rugăciune si nu o consideră importantă?(2)

De ce crezi tu că tinerii din biserică în general, nu au chef de rugăciune sau nu consideră rugăciunea ca fiind importantă?

Mie mi se pare că sunt mai multe motive pentru care nu simt tinerii plăcere la rugaciune , dar nu numai tinerii, foarte mulți ‘aşa-zişi’ creştini. Voi începe cu motto-ul,  „CEI CE SE ROAGĂ NU SE VOR PRĂBUŞI, ŞI CEI CE SE PRĂBUŞESC NU SE ROAGĂ”.

ISUS a zis: „Rugați-vă ca să aveți putere… şi să stați în picioare…”, adică alternativa este aceasta: Rugați-vă sau vă veți prăbuşi. Se spune că rugăciunea este o artă pe care trebuie să o învățăm, şi s-o exersăm în fiecare zi, la fel ca şi instrumentiştii cu instrumentul lor. Mulți dintre creştini nu au nici o strategie pentru viața lor, nu şi-au asezat în ordine prioritățile, aşa că duc o viață dezordonată, fără ținte, se complac în starea Fiului risipitor, mulțumiți cu fărmiturile ce cad de la masă… sau cu o mică prăjitură duminica, căutând peste săptămână ‘sarmala’ din containerul TV, nu obosiți de viață, ci obosiți de lipsa de viață!

“RUGĂCIUNEA ESTE REALIZAREA EXTERNĂ A CEEA CE DUMNEZEU LUCREAZĂ PE PLAN INTERN!”

Doamne, ai milă de toți tinerii noştri, ajută-I să-şi pună în ordine partea spirituală, iar partea materială le va fi garantată! Căci oricine se luptă în viața asta să obțină mai mult decât îi este necesar, îşi lucrează în propria lui daună. Dumnezeu a înscris în natura lucrurilor că prea puțin şi prea mult să fie la fel de primejdioase (vorbim aici de concentrarea pe lucrurile lumii acesteia şi de a transpira prea mult pentru viața asta), deci STRESUL VIEȚII!

--

“Prea multă muncă împietreşte inima”. Cei ce se cramponează de ceea ce au decad inevitabil, privirile lor se încețoşează, fețele lor devin insensibile, lumina aventurii dispare. Lumina se stinge de pe față, deoarece s-a stins şi în inimă! Nu mai găseşti în el un partener de rugăciune.

Închei cu cuvintele „Noi vom cunoaşte din Dumnezeu atât cât suntem gata să punem în practică” (Abundant Living, E. Stanley Jones).

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia mea şi pentru un partener de rugăciune foarte special. Datorită Harului Lui stăm în picioare în vremuri ca acestea. Nu concepem viața fără post şi rugăciune! Nick & Carole, suntem foarte mândri de familia voastră, şi de felul în care Dumnezeu vă foloseşte pentru Împărăția Lui.

--

Lupta e în toi, aşa că vom strânge amintiri pe care să le ducem cu noi în eternitate, veşnic uniți pentru Gloria Lui Dumnezeu!

Emi & Belu Feiereisz

Scris de Nick Carole Decean

sursa: www.facebook.com/nickcarole

CLICK AICI PENTRU PRIMA PARTE

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura