Stiri

MAI A ÎNȘELAT ROMÂNII! Ministerul de Interne a introdus un construct al ideologiei LGBT în noile carduri biometrice cu cip – „genderul” – deși în specimenul prezentat anterior românilor aparea definiția corectă. În plus a mai scos și tricolorul României

Central – noile carduri în care au apărut peste noapte genurile „non-binare”. Dreapta – specimentele prezentate de MAI anterior populației mințite

După ce cartea electronică de identitate a fost lansată în premieră la Cluj-Napoca pe 2 august 2021, au apărut imediat obiecții legate de aceasta, altele decât cele privind stocarea de date biometrice și cip-ul integrat. Acestea vizează eliminarea steagului României, substituit de simbolul U.E. care circumscrie indicativul RO, și adăugarea mențiunii privind genul. 
În contextul promovării ideologiei gender la Bruxelles și București, teorie care pretinde că genul este un „construct social” fluid, care poate fi schimbat, cuvântul „gen” ăntr-un act de identitate are o conotație care stârnește revoltă, născându-se involuntar paralelismul „identitate de gen” – „carte de identitate” și îngrijorarea legitimă că noile documente sunt menite să valideze multitudinea de genuri închipuite de propaganda LGBT.
 În SUA, unele state dominate de democrații de stânga, au introdus deja în actele de identitatea opțiune de „X” pentru persoanele de „gen neutru” care „nu se recunosc” ca femeie sau bărbat.

Ministerul Afacerilor Externe a ținut miercuri seară o conferință de presă despre noile cărți electronice de identitate, oferind doar bâlbe și explicații neconvingătoare. Nu s-a dat nici un motiv pentru care MAI s-a gândit să schimbe sex-ul cu genul, component central al ideologie gender a mișcării homosexuale internaționale.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura