ANUNTURI

Donatii pentru familia Avram. Magdalena 30 de ani a plecat la Domnul lasand in urma cei 7 copilasi. Danut care a fost orfan de mic.

🖤Să ne rugăm pentru familia Avram, sora Magdalena Avram, fosta Solcan (30 de ani) a plecat la Domnul lasand in urma cei 7 copilasi (Miriam-8 ani, Beni-6 ani, Amos-5 ani, Noemi-4 ani, Rebeca-3 ani, Luisa 1,5 ani, Matei 7 luni) si un sot indurerat. A fost diagnosticata cu tumoare pe creier în data de 20 februarie 2021 unde a mers la Cluj pentru operatie in data de 14 aprilie 2021. Dupa ce i-a fost extrasa o tumoare foarte mare, a ramas la terapie intensiva pentru 3 luni timp in care a fost mai mult sedata si inconstienta din cauza durerii si presiunii craniene care tot aparea acolo. De cand s-a imbolnavit spunea ca pentru ea este mai bine sa mearga la Domnul dar ar dori sa se intoarca acasa să-și poata creste copilasii si sa fie langa soțul ei Danut care a fost orfan de mic. In tot acest lung timp, Danut a mers foarte des la Cluj cu speranta ca o poate vedea dar nu a avut acces sa o vada decat de doua ori inainte cu 2 zile sa moara. Atunci cand a vorbit Danut cu ea, desi nu a putut deschide ochii, a varsat lacrimi tot timpul cat a vorbit cu ea. Doua zile mai tarziu a fost declarata decedata. In timpul cat Magda a suferit familia a fost in post necurmat si in rugaciune zilnica dar planul lui Dumnezeu a fost să o ia la El. Să ne rugam ca Dumnezeu sa il intareasca pe Danuț!
Inmormantarea va avea loc in 19 iulie 2021 in localitatea Bodnareni judetul Suceava.

„Drept răspuns, Împăratul le va zice: «Adevărat vă spun că, ori de câte ori ați făcut aceste lucruri unuia dintre acești foarte neînsemnați frați ai Mei, Mie mi le-ați făcut».” Matei 25:40

Donatii > https://www.facebook.com/donate/844087666492551/?fundraiser_source=messages

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru noul proiect

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru noul proiect

--

5,00 EUR

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura