DEVOTIONALE

Petru Huțuțui: IEȘIȚI DIN CASĂ!

Libertatea și disciplina sunt drepturile pe care le-am primit la creație și dacă le administrăm cum trebuie, nu este nevoie să le negociem. Bine spunea Corneliu Coposu: „Negociem orice, dar nu negociem principii“. Dacă am avut sensibilități pentru vești rele, filme de groază, exagerări și amenințări, trebuie să admitem că nu acestea sunt normalitatea (vezi Numeri 13:29-33).

Ne este cunoscut sloganul trist, inuman, fals, nedrept, ce n-a fost impus la pachet cu panica și anxietatea. Dar întorcându-le spatele, pășim normal, ne reluăm ritmul și facem ce trebuie. În sfârșit, iată că ne-am prins, ne-am dat seama că a fost manipulare. Conștienți că trăim vremurile sfârșitului ne vom îndeplini mandatul primit de la Hristos când a spus: „Așa cum M-a trimis pe Mine Tatăl, așa vă trimit și Eu pe voi!»“ (Ioan‬ ‭20:21‬ ‭NTR‬‬).

În altă împrejurare a vorbit și mai specific și atât de direct încât niciunul dintre cei care pretind că au credință să nu poată spune că nu au știut: „Prin urmare, duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt“ (Matei‬ ‭28:19‬ ‭NTR).

Ieșiți din casă cu prietenii și vorbiți despre cer, admirându-l atâta cât cunoașteți despre el. Ieșiți din casă de mână cu soția, cu soțul, desculț prin ploaie, vânt, soare, în drumeție spre orizont și bucurați-vă. Ieșiți în grădină, luați copiii cu voi, pe câmp, călcați iarba, colbul drumului, ascultați cântecul păsărilor, priviți fluturii și cărăbușii. Luați cireșe dintr-un pom, rupeți o floare de pe marginea drumului, mirosiți-o, beți apă din fântână și minunați-vă de tot ce Dumnezeu a creeat.

După experimentul acesta scurt pe care vi l-am sugerat, împărtășiți prietenilor, oamenilor din jur și spuneți-le că EXISTĂ DUMNEZEU. „În El trăim, ne mișcăm și existăm, precum a zis și unul dintre poeții voștri: «Din neamul Lui suntem și noi…» Așadar, fiindcă suntem din neam de Dumnezeu, nu se cade să credem că dumnezeirea este asemănătoare cu aurul, cu argintul sau cu piatra, chip făurit după meșteșugul și închipuirea omului.“ (Fapte‬ ‭17:28-29‬ ‭EDCR)

Petru Huțuțui

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: