VIDEOCLIP OFICIAL

Adascalului Nicoleta: Inima Tatalui

”Pe Dumnezeu nu-L mâhnește atât de mult păcatul nostru, cât nedorința noastră de a renunța la păcat!” Ecoul acestor cuvinte ale lui Richard Wurmbrand au dat conturul unui nou cântec prețios: ”Inima Tatălui”!
Cântecul vorbește despre inima de tată a lui Dumnezeu, despre mâhnirea stârnită de nedorința noastră de a renunța la păcat, mâhnit de împovărarea și durerea cu care trăim, uitând de vindecarea și eliberarea pe care le poate aduce El. În același timp este surprins – pe portativ – Dumnezeu, a Cărui inimă tresaltă de bucurie atunci când alegem să ne întoarcem la El, să ne atuncăm în brațele Sale iubitoare, vindecătoare, unde găsim o dragoste adâncă, vibrantă și necondiționată!
Totodată cântecul se dorește a fi o încurajare la (re)dedicare, la o înviorare a inimii. Cântecul ”Inima Tatălui” este împletit cu rugăciunea ca fiecare dintre cei care îl vor asculta să nutrească dorința puternică de a-și dedica, de a-și închina viața lui Dumnezeu, fiind sprijin pentru semeni și o sursă de bucurie, încurajare și mângăiere.
De-acum înainte… să bucurăm – împreună – inima de tată a lui Dumnezeu!

O echipă de oameni minunați și înzestrați au transformat cu măiestrie o schiță într-un cântec prețios. Recunoștință adâncă lor și glorie Lui Dumnezeu pentru și prin acest cântec!

muzica si versuri: Roxana Popovici
Pian: Cadmiel Botac
Vioara: Dariu Cifor
mixaj: Flavius Ibanisteanu
video: Ovidiu Bob – Mediaflash

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura