ANUNTURI

Filmul „Exodul: zei si regi” si adevarul despre Moise

mc_547_exodul_05De la Marea Roșie la covorul roșu… Premiera filmului biblic „Exodul: Zei și regi” a avut loc în New York. Regizorul Ridley Scott dă viață poveștii unui om care are curajul să obțină autoritatea unui imperiu, eliberând 400 000 de sclavi de sub robia faraonului Ramses.

Personal, cred că Moise este cel mai inspirațional erou din istoria umană”, spunea Ridley Scott, regizor.

Filmul clasic „Cele Zece Porunci” care îl avea pe Charlton Heston în rolul lui Moise a câștigat Oscarul și alte trei premii. Christian Bale împărtășește cu noi cum a văzut el acest rol.

Este cel mai puternic personaj în al cărui rol am jucat vreodată și cel mai iubit. La un moment dat ai nevoie de credință și să recunoști că trebuie să mergi cu propria ta portretizare. Dar nu poți să ignori faptul că oamenii au păreri atât de puternice cu privire la portretizarea lui Moise”, a afirmat Christian Bale, actor.

mc 547 exodul 02Criticii au afirmat că filmul „Noe” nu a prins atât de bine la publicul credincios. Producătorii spun că următorul film va fi un subiect asupra căruia creștinii, evrei și musulmanii pot cădea de acord.

--

Moise este personajul care înseamnă ceva pentru toate trei religiile majore ale lumii. Este extrem de important atât pentru evrei, cât și pentru creștini, dar este și un profet al musulmanilor”, spunea Ridley Scott.

mc 547 exodul 04Aceasta este una dintrecele mai inspiraționale povești spuse vreodată. Faptul că o prezentăm poate fi un lucru față de care unii oameni simt ceva frumos, iar alții nu. Este una dintre cele mai minunate povești spuse vreodată”, a afirmat Ben Mendelsohn, actor.

Este un personaj plin de îndoială, dar în același timp și un eliberator, un lider, un om plin de încredere în sine și uneori foarte timid. Într-un fel, întruchipează foarte puternic toate emoțiile umane pe care ți le poți imagina”, a afirmat Christian Bale.

--

Stire difuzata in Mapamond crestin 547 – ianuarie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura