DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Cel mai bun ajutor

„Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul.” (Psalmul 121:1-2)

Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul. (Psalmul 121:1-2)

Ar trebui să ne maturizăm în credința noastră până la punctul în care nu mai alergăm la altcineva de fiecare dată când avem nevoie de îndrumare. Nu spun că e greșit să ceri sfaturi de la oamenii pe care îi consideri mai înțelepți decât tine, dar cred că a cere constant părerea oamenilor și a te baza prea mult pe ei este greșit și, mai mult, este chiar o insultă la adresa lui Dumnezeu.

După cum observi din versetul de astăzi, David L-a căutat pe Dumnezeu mai întâi și a știut că Dumnezeu este singurul său ajutor. Același lucru este valabil și pentru noi, așa că trebuie să fim ca David și întotdeauna să-L căutăm mai întâi pe Dumnezeu. Trebuie să dezvoltăm obiceiul de a-L vedea pe Dumnezeu drept „prima noastră opțiune” pentru sfaturi, nu ca ultimă soluție.

Dumnezeu poate folosi o persoană pe care El o alege ca să ne clarifice lucrurile, pentru a ne oferi informații suplimentare sau pentru a confirma ceea ce ne-a spus El deja, așa că mergi la El mai întâi și dacă te conduce către o persoană, urmează-I călăuzirea. Citeste mai mult

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura