EDITORIALE

DEMERSUL COALIȚIEI PENTRU FAMILIE ESTE ÎN FAPT UN GEST DE REZISTENȚĂ NAȚIONALĂ CURATĂ, LEGALĂ ȘI FĂRĂ ÎNCRÂNCENARE AL UNUI NEAM VECHI DE VREO CÂTEVA MILENII

DEMERSUL COALIȚIEI PENTRU FAMILIE ESTE ÎN FAPT UN GEST DE REZISTENȚĂ NAȚIONALĂ CURATĂ, LEGALĂ ȘI FĂRĂ ÎNCRÂNCENARE AL UNUI NEAM VECHI DE VREO CÂTEVA MILENII

Atacurile la adresa Coaliției pentru Familie venite pe filieră „corect politică” din partea celor care susțin idei tipice deconstructivismului postmodern sunt de fapt certificatul de garanție al acestui autentic act de demnitate națională. 

Se spune fără nicio urmă de rațiune ba că în spate sunt rușii, ba că sunt americanii, ba că este o inițiativă publică de extrema dreaptă, ba că este una cu caracter „comunist”; iar la toată această propagandă se adaugă valul de intoleranță grobiana adresată în mod proporțional spre ortodocși, catolici, protestanți și neoprotestanti. 
Demersul Coaliției pentru Familie este în fapt un gest de rezistență națională curată, legală și fără încrâncenare al unui neam vechi de vreo câteva milenii și care nu degeaba a rezistat în fața ofensivei otomane și nu întâmplător a izbutit Reîntregirea de la 1918 după secole de fărâmițare.

 Românii sunt un neam creștin căruia nimeni de nicăieri și de niciunde nu este în măsură să îi explice în ce are voie să creadă și în ce nu are voie! Așadar Respect România și ține-te tare precum ai făcut-o de atâtea ori când alții te credeau răpusă! Cu Dumnezeu înainte!
Deputat Daniel Gheorghe

https://www.facebook.com/prodocensmedia/posts/820394754794171

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura