Intrebari & Raspunsuri

Relația între soți – Ce faci daca ai tensiuni in relatia cu sotul-sotia?

Un subiect foarte important pentru cupluri este relația dintre cei doi soți, și modul în care noi efectuăm consilierile este următorul: consiliem pe fiecare dintre soți separat pentru ca să dăm libertate fiecăruia să spună problemele pe care le are.
Am consiliat odată o femeie care avea diverse nemulțumiri față de soțul ei. Și el era creștin, dar nu o ajuta în casă cu lucrurile, nu era genul de soț care să-i ofere ajutor, și ea se simțea copleșită cu lucrul casei, copiii. În procesul de restaurare a relației dintre cei doi, am îndemnat-o pe soție să-l ierte pe soț, punctual, pentru toate lucrurile în care i-a greșit. A fost de acord și a început să îl ierte.
Am condus-o în rugăciune pentru dezlegarea tuturor legăturilor nedumnezeiești dintre ea și soțul ei, și să rămână între ei doar legătura care Dumnezeu o dorește să fie între cei doi soți, de unitate în Domnul și să fie binecuvântată viața lor. Revine ulterior la consiliere și spune: „Nu pot să cred! Soțul meu se comportă total diferit. A început din proprie inițiativă să ducă gunoiul, să mă ajute la cumpărături, să spăl vasele, parcă e altă persoană. Relația noastră s-a restaurat!”
Ne-am bucurat să vedem acest rezultat și am realizat că totul s-a datorat disponibilității ei de a-și ierta soțul pentru micile probleme pe care i le făcea, pe care trebuia să le aducă înaintea lui Dumnezeu și să-i ofere iertare. A fost gata să se concentreze pe partea ei din căsătorie și să nu se mai concentreze la ce lipsuri are soțul ei și să i le amintească de câte ori are ocazia.
Dacă aveți tensiuni în relația cu soțul/soția este important să le aduceți înainta lui Dumnezeu, apoi vizavi de partener să aveți dragoste, acceptare, iertare. Cu dorința de a închide ochii la problemele pe care vi le face, manifestăm tot mai mult în caracterul lui Hristos și astfel dăm ocazia unei apropieri și restaurări a relației.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.
Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/…

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura