ANUNTURI

Sărbătoarea Speranței cu Will Graham la Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Sărbătoarea Speranței este un eveniment dedicat bisericilor din Nord-Vestul României, care doresc ca lucrarea lui Dumnezeu să sporească prin misiunea încredințată de El, ucenicilor săi, aceea de a face la rândul lor ucenici. Isus Mântuitorul a spus: „Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh” (Matei 28:19). El a adăugat:  „Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului”.

Sărbătoarea Speranței este mai mult decât un eveniment evanghelistic, este un proces de întărire în rugăciune și propovăduirea Cuvântului, care are loc pe parcursul a mai multe luni de zile. Evenimentul începe și se încheie cu voi, bisericile locale, prin care Dumnezeu va alimenta mai departe credința celor care se implică.

Mesajul si Scopul
  • Mobilizarea comunității creștine pentru a apropia cât mai mulți oameni de Adevărul că Isus Hristos este „calea, adevărul și viața” (Ioan 14:6).
  • O nouă oportunitate pentru ca oamenii să să se dedice personal lui Isus Hristos.
  • Conectează oamenii la o biserică locală, care se îngrijește de ei și le alimentează credința.
  • Întărește bisericile locale.
Metoda

Sărbătoarea Speranței înseamnă mai mult decât evenimentele vizibile de evanghelizare, care vor avea loc în luna octombrie. Totul începe cu stăruința în rugăciune din partea bisericilor locale. Apoi munca este continuată de bisericile din regiune, care întăresc prin disciplină spirituală pe cei care vin la credință în timpul Sărbătorii. Este un proces condus de Duhul Sfânt, care începe cu luni și chiar ani înainte, prin eforturile unor oameni credincioși ca tine, și continuă să modeleze vieți pentru ani în viitor – și pentru eternitate. Beneficii pentru tine și pentru biserica ta:

Rugăciune: Fără puterea rugăciunii, nu am putea supraviețui în viața de creștini. Fiecare acțiune a festivalului face referință la rugăciune determinată, din inimă și fără încetare.

Întărire în evanghelizare: Mulți creștini nu și-au împărtășit cu alții credința pentru că s-au temut sau nu au știut cum să o facă. Prin intermediul Sărbătorii vei învăța cum să prezinți cu încredere și eficiență mesajul Bibliei, chiar și oamenilor care participă la eveniment.

--

Plan de acțiune pentru mărturie: Credincioșii își pun în practică învățătura acumulată, se roagă și intră în legătură cu prietenii lor care au nevoie de Hristos și îi invită la Sărbătoarea Speranței, să audă mesajul salvării.

Prospețime spirituală: Nimic nu este mai îmbucurător decât prospețimea spirituală în biserică. Prin ajutorul dat pregătirii Sărbătorii Speranței, prin angrenarea prietenilor și familiilor apropiate în lucrare și prin lauda adusă Domnului alături de alți creștini, înnoirea strălucește în viețile individuale și în biserici.

Unitate între creștini: Biserica este puternică dacă este unită într-un singur scop. Unicul scop al Sărbătorii Speranței este să proclame Evanghelia lui Isus Hristos și să unească pe toții creștinii laolaltă. În comunități se formează legături și relații de durată între bisericile care se unesc.

--

Mai mulți creștini în bisericile locale: Procesul Sărbătorii își propune să asimileze noi credincioși în bisericile în care este încurajată creșterea lor spirituală. Fiecare nou creștin aduce vitalitate în congregații și în slujire.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura