A PLECAT LA DOMNULStiri

Nelu Ile a sosit Acasă…la Domnul

Încă nu pot uită ultima dată când am vorbit cu el. Același optimist cu o dorința aprinsă să încurajeze. M-a încurajat, mi-a spus că Îl crede în stare pe Dumnezeu să îl vindece și că se roagă mult pentru asta; dar, îmi spunea el, știu că nu aici e totul, știu că aici e o etapă scurtă de pregătire pentru ce mă va aștepta în Cer.Nelu a fost chemat Acasă. Nu, nu în Arad, nu în Paris…el știa că cele două locuri pe care le numea acasă, sunt temporare. A răspuns la apelul Regelui cu demnitatea care îl caracteriza. A ajuns Acasă. În familie este durere acum. Adina, Lauryne, Karen și Julien cu multe întrebări privesc Cerul, locul care de astăzi, se numește Acasă pentru Nelu.

În biserica Lumina Lumii se simte durerea…o durere a unei despărțiri temporare de cel care iubind biserica și slujirea și-a demontrsat dragostea pentu Împăratul.Niciodată doare. Niciodată nu îl vom mai vedea pe Nelu intrând în Biserica, niciodată nu îl vom mai vedea slujind prin îndemnurile lui pline de dragoste care ne motivau să ne rugăm. Niciodată nu îl vom mai vedea cântând cu drag în fanfara Bisericii. Niciodată nu îi vom mai vedea chipul plin de zâmbet când, împreună cu Adina, își aduceau atât de des cele trei binecuvântări, marțea la rugăciune. Niciodată aici, dar…va fi o înviere.

Când împreună cu toți cei dragi ai noștri plecați Acasă mai repede, prea repede dintre noi, ne vom bucura împreună de Cer, de veșnicie.Nelu a ajuns Acasă…În memoria celui care a fost fiu, soț, tată, frate, cumnat și prieten drag al nostru, Nelu Ile, vom organiza o slujbă de comemorare.Vă mulțumim că vă veți organiza astfel încât mâine, 8 februarie, ora 14 să fiți la Biserica Lumina Lumii. Adina, Lauryne, Karen, Julien și toți cei dragi ai lor au nevoie și de încurajările noastre. Cu durere, cu lacrimi dar și cu speranța revederii, vă așteptăm mâine, la ora 14….

Biserica Lumina Lumii Paris

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura