Stiri

Klaus Iohannis a dat ordinul de ÎNCHIDERE a bisericilor la inceputul pandemiei

Anul trecut, România experimenta, pentru prima dată în istoria sa, deși a trecut chiar și prin două Războaie Mondiale și era comunismului ateu, închiderea bisericilor, indiferent de confesiune. Deși multă lume a acuzat că decizia a fost luată de specialiștii în medicină și de guvernul de la acea vreme, adevărul a ieșit la iveală abia acum.

Închiderea bisericilor din martie 2020 a fost decisă de președintele Klaus Iohannis. El a fost cel care a propus, cu de la sine putere, fără nicio consultare prealabilă cu guvernul, ca niciun credincios să nu mai treacă pragul lăcașurilor de cult, care deveniseră, în opinia președintelui, focare de SARS-COV-2.

Ludovic Orban, premierul de atunci, a recunoscut, la Realitatea PLUS, că nu a avut ce face decât să pună în executare ordinul dat de Iohannis. ”Dacă își vine președintele României în ședința de guvern și îți anunță niște măsuri, e complicat tu, ca guvern, cu atât mai mult cu cât guvernul era într-o relație de parteneriat, să refuzi.”, a punctat Iohannis.

citeste mai mult: https://ortodoxinfo.ro/2021/10/06/klaus-iohannis-a-dat-ordinul-de-inchidere-a-bisericilor-60m-ro/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura