EDITORIALE

Sufar de CANCER! Comanda o Biblie, o carte sau un cadou, si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Gabriel Hartl, un băiețel de doar 9 anișori suferă de cancer pe creier din anul 2019. El este din Mehadia, jud. Caraș Severin și în prezent se află la spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Gabriel a trecut printr-o operație extrem de gravă efectuată pe creier și prin multe cure de chimioterapie, însă fără nici un rezultat. Din păcate, el este în al doilea an de tratament și nu se știe cât va mai trebui să ducă această luptă. Starea lui este una foarte gravă iar părinții lui, care permanent stau lângă el, au trimis analizele la o clinică în Austria, de unde în curînd vor primi rezultatele iar Gabriel va trebui să plece cât de repede. Din păcate, costul este enorm de mare pentru familia lui Gabriel, cost pe care nu își permit să îl acopere.Implică-te și tu pentru Gabriel! Viața lui depinde de această sumă de bani!Donează! Cumpără! Roagă-te!

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE GABRIEL?


1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către GABRIEL și familia lui.


Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Gabriel.


De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.
Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

--


2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Misiunea Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru GABRIEL.

citeste mai mult: https://www.librariamaranatha.ro/blog/ajutor-gabriel/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura