EDITORIALE

Cum gestionăm frica | Joni Eareckson Tada

Cum gestionăm frica | Joni Eareckson Tada
Prietena mea Peggy Campbell a stat de vorbă cu un vecin care i-a spus: „Nu ți-e dor de zilele bune?”, la care Peggy i-a răspuns: Te referi la săptămâna trecută, sau la acum două săptămâni ?
S-ar putea să spui și tu asta când îți deschizi cămara în care alimentele sunt tot mai puține, sau te uiți la TV și vezi că bursa merge în jos, ori te afli în izolare și ai ajuns la capătul răbdării. Vremurile acestea pot să fie înfricoșătoare, dar nu pentru urmașii lui Isus.
Paul David Tripp spune: Dacă uiți Cine este Dumnezeu, dacă uiți puterea Sa, slava Sa și harul Său, atunci vei uita cine ești tu.
Nu crezi că poți să ai impact pentru Împărăția lui Dumnezeu în aceste vremuri dificile ? Gândește-de de două ori, fiindcă poți să ai un impact.
Gândește-te Cine este Dumnezeu. Amintește-ți credincioșia Salvatorului nostru minunat care spune: Du-te și profită de oportunitatea aceasta deoarece Eu voi fi cu tine. Tot ce ai nevoie e puterea Mea.
Fii, așadar, o persoană curajoasă și permite-I lui Dumnezeu să îți folosească slăbiciunea și limitările, așa cum l-a folosit pe Ghedeon.
Răspândește cuvinte de speranță. Îngrijește de nevoile vecinilor bătrâni sau invalizi de pe strada ta.
Vezi cum poți ajuta cartierul în care trăiești.
Roagă-te pentru cei cu probleme de sănătate…
Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura