EDITORIALE

Devoțional | Ești plin de speranță?

Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. – Evrei 11:1

Când te gândești la viitor ești plin de speranță? Sau mai degrabă te lupți cu un sentiment de teamă?

Oamenii care au văzut credincioșia lui Dumnezeu în trecut, tind să fie plini de speranță cu privire la viitor. Ei știu că în câteva minute, o situație rea poate fi transformată într-o mărturie minunată.

Pe de altă parte, oamenii care și-au pierdut orice speranță, privesc cu viața cu teamă. Asemănătoare fricii, teama ne privează să avem bucurie în viața de zi cu zi, aducând cu sine o stare de anxietate cu privire la viitor.

Speranța este opusul temerii, fiind apropiată credinței. Când ne punem credința în Dumnezeu, acest lucru va aduce și speranță, iar noi vom putea astfel să privim viața și viitorul într-un mod pozitiv.

Speranța ne permite să lăsăm în mâna lui Dumnezeu întrebările la care nu avem răspuns; ne va da putere să rămânem în pace și ne va abilita să credem într-un viitor binecuvântat.

Poți avea speranță când te încrezi în dragostea lui Dumnezeu. El are puterea să Se îngrijească de tine și să te conducă prin fiecare situație.

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: