ULTIMELE STIRI

Peter Costea: Ideologia de gen: încă un pas spre abis

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Peter Costea: Ideologia de gen: încă un pas spre abis

Un aspect al confuziei sexuale cauzat de ideologia de gen care e mai puțin cunoscut cuprinde părinții care își cresc copiii fără un sex anume, nici băieți, nici fete. Ideologia de gen, așa cum cunoaște întreaga lume, pretinde că nu ne naștem bărbați ori femei, ci faptul că adoptăm aceste apelative de-a lungul anilor prin socializare.
Noua dimensiune a ideologiei de gen, însă, e și mai radicală și irațională: societatea, inclusiv părinții, nu au autoritatea să atribuie nicio identitate de gen copiilor. Copiilor trebuie să li se acorde această autoritate ori drept când devin adulți, după cum simt ei.
Această variantă a ideologiei de gen a devenit la modă acum doi ani și se extinde. E cunoscută ca „gender – free ideology / ideologia celor fără gen”.
Adulții care îmbrățișează această ideologie nu permit autorităților să înscrie sexul biologic al copiilor lor în certificatele de naștere. În loc de „bărbat” ori „femeie” se pune un „X”, urmând ca, odată deveniți adulți, copiii să-și completeze ei singuri certificatul de naștere cu sexul pe care și-l doresc, ori fără sex.
Lista genurilor din care pot alege e lungă și nu e limitată doar la „bărbat” ori „femeie”. Acești copii nu sunt „trans”, adică copii care solicită o identitate sexuală opusă. Ei și părinții lor au eliminat din vocabular cuvintele obișnuite de „el”, „ea”, „a lui”, „a ei”, „băiat”, „fată”, și cuvinte asemănătoare care denotă genul ființelor umane.
Dimpotrivă, în loc de „el” ori „ea”, ei folosesc cuvinte de genul „ei” la plural. De exemplu, Mircea nu e „el”, iar Maria nu e „ea”. Exemplul e mai ușor de înțeles în engleză, unde referințele la băiat nu mai sunt „he” ori la fete „she”, ci „they”, la plural.
Copiii aceștia sunt numiți „theybies” de la cuvintele „they / ei ” și „babies / bebeluși”. Copiii nu primesc nume care denotă genul uman, de exemplu „Ioan” pentru băieți ori „Maria” pentru fete. Numele pe care le primesc sunt fără înțeles specific. Nu sunt crescuți nici ca fete, nici ca băieți, iar îmbrăcămintea lor, părul etc., nu le dezvăluie sexul.

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28458 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: