ULTIMELE STIRI

Noua Ordine Mondială a cucerit Facebook. Mesajele creștine – cenzurate, utilizatorii – blocați!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Într-o mișcare de epurare masivă a paginilor nealiniate pe direcția impusă de Noua Ordine Mondială, Facebook a început să blocheze articolele și videoclipurile conservatoare și creștine potrivit,national.ro

Sub pretextul declanșării unei vânători de tot ce înseamnă conținut „dăunător”, platforma lui Mark Zuckerberg răspunde apelului lansat de elita globală, care urmărește să oprească răspândirea mesajelor despre protestele Black Lives Matter și ANTIFA din America. Stânga radicală l-a îngenuncheat și pe Zuckerberg, notează Daily Mail.

Un videoclip postat vineri pe FB de Comitetul Național Republican sub titlul „E vorba despre distrugerea Americii” a fost marcat de administratorii platformei ca fiind „conținut violent”. În fapt, filmul prezenta imagini cu mașini de poliție incendiate de protestatari BLM și ANTIFA, în timp ce pe fundal erau difuzate discursurile lui Patrisse Cullors (co-fondator și lider Black Lives Matter), Nancy Pelosi și Joe Biden. Tot ce este împotriva agendei neomarxiste a NWO trebuie blocat, cenzurat, oprit! Mai ales imaginile cu dezastrul produs în SUA de „milițiile” BLM, adevărate grupări paramilitare înarmate care au provocat haos în marile orașe.

Pentru cine se întreabă de ce, totuși, este nevoie de cenzură, răspunsul e cât se poate de simplu. Platforma Facebook a ajuns un loc de întâlnire globală, sub umbrela căreia se discută/ prezintă toate evenimentele de pe mapamond, iar agenda liberală nu poate fi pusă în aplicare dacă libertatea de exprimare și de gândire sunt permise.

Se întâmplă în 2020 și nimeni nu comentează. ANTIFA și Black Lives Matter au ajuns forțe armate care cutreieră orașele, incendiază mașinile polițiștilor, jefuiesc magazinele, violează și ucid fără nicio teamă că intră sub incidența legii. De fapt, care lege?! Se organizează o adevărată lovitură de stat și pare că, deși știe de ea, Donald Trump s-a săturat și își acceptă soarta.

Citeste continuarea pe: https://europanews.ro/noua-ordine-mondiala-a-cucerit-facebook-mesajele-crestine-cenzurate-utilizatorii-blocati/

Știre preluată de pe www.infocrestin.com

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28382 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Noua Ordine Mondială a cucerit Facebook. Mesajele creștine – cenzurate, utilizatorii – blocați!

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: