MARTURII

Marturie – Claudia Mihaiescu

Dincolo de visele mele, dincolo de muzica ce gaseste lacrimi in ochii mei, exista un drum care atinge inima Ta. Nu-mi ascund chemarea, merg inainte chiar daca nu vad nimic in jurul meu, lumina ma asteapta la capat… Acesta este drumul meu… De mult timp ma gandeam sa scriu despre cum am ajuns eu la El si cateva etape importante pentru mine.
Am fost crescuta in biserica, am fost dusa de mica la biserica si am fost dusa la grupele de studio biblic. Prima data cand am simtit ca Cineva e in control si ca vegheaza asupra mea, a fost cand aveam 9 ani. Atunci am fost intr-o tabara si am avut un micut accident, care putea sa se sfarseasca rau, dar Cineva a avut grija ca acum sa nu am nimic sa nu se vada ceva pe fata mea. Eram un simplu copil, dar am simtit ca Dumnezeu a fost acolo si s-a apropiat de mine. Mai apoi cu trecerea anilor mergeam la biserica doar pentru ca parinti mei mergeau si ma duceau cu ei. Dar in anul 2007 am fost intr-o tabara de baschet, la Surduc. Acolo am simtit ca cineva ma tot intreba de ce tot aman sa affirm ca sunt crestina si ca sunt baptista, chiar daca cei din jur aveau sa isi bata joc. La sfarsitul taberei eram asa de sigura pe mine ca ma voi schimba, dar nu a fost asa si pana in februarie 2008 am fost cam pe niciunde, atunci mi-a venit din nou in minte cum sunt eu cu Dumnezeu. In vara anului 2008 am fost din nou in aceea tabara si Domnul mi-a vorbit din nou si din acel moment 19 iulie 2008 m-am decis sa ma schimb, m-a tinut schimbarea asta. A fost o mica problema cu intrarea la liceu si atunci din nou am vazut mana Lui la lucru si de atunci m-am decis ca orice ar fi sa nu mai las pe nime sa ma traga de pe calea Lui, In 22 Martie 2009 am avut botezul si de atunci am incercat sa fac voia Lui si sa fiu implicata in lucrarea biserici si a Domnului.
De atunci am o mie de motive sa Ii multumesc lui Dumnezeu, pentru ca mi-a data tat incercari care mi-au lucrat inima, cat si multe bucuri, si amandoua, atat incercarile, cat si bucuriile imi raman bine imprimate in suflet si inima. Si de cate ori sunt trista imi aduc aminte ca Cineva a murit pentru mine si pacatele mele si mi-a dat sansa sa Ii demonstrez si sa demonstrez lumii ce minune poate face Domnul.
As vrea sa va lase cateva citate care mie imi sunt foarte dragi:
„Am tinut multe lucruri in mana… si le-am pierdut, dar ce am incredintat in mana lui Dumnezeu este al meu si astazi.
Poate ca oamenii se vor indoi de ceea ce spui, dar cu siguranta vor crede ceea ce faci..”
Inca o zi sa ma bucur de ce am… sa fiu recunoscatoare pentru atatea lucruri….pentru natura, apusuri, zambete…
Răspunsurile pe care ni le dă Dumnezeu sunt mai înţelepte decât rugăminţile noastre.
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare
I-am cerut lui Dumnezeu toate lucrurile, ca sa ma pot bucura de viata…dar El mi-a dat in schimb viata… ca sa ma pot bucura de toate lucrurile!
Fiecare binecuvantare vine de la Tatal, nu ca rasplata pentru vreo fapta buna, ci ca un DAR!
Atunci am venit la Isus si-am aflat caci El, pentru mine a rabdat….cu lacrimi, in bratul Sau sfant m-am predat si pace din cer El mi-a dat”!
Si ceea ce imi place mie sa gandesc si sa ma rog sa fie asa este: Sunt fiica de Rege si nu vreau ca nimeni si nimic sa imi ia identitatea asta!

de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste si alte marturii CLICK AICI

Ai si tu o marturie?  Trimite la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

--

-

Related Articles

4 Comments

  1. Ramai alaturi de Dumnezeu orice s-ar intimpla in viata ta si oricit de dezamagita vei fi uneori de cei din jurul tau.continua sa mergi inainte cu rivna si dragoste pt Dumnezeu si el la vreamea potrivita si hotarata de El ,te va rasplati.Domnul sa te binecuvinteze.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura