EDITORIALE

Cel mai mare eveniment crestin din Romania din ultimii 30 de ani: in 5 iunie la Cluj Napoca, formatia For King and Country va concerta seara laCluj Arena. Bilet Garantat indiferent de contextul Covid

Suntem incantati sa anuntam evenimentul anului 2021, cel mai mare eveniment crestin in Romania din ultimii 30 de ani: in 5 iunie la Cluj Napoca, formatia For King and Country va concerta seara la Cluj Arena iar Dr. John Maxwell va conferentia dimineata la Sala Polivalenta.
Ca si cum nu ar fi de ajuns, ziua va fi completata si de prezenta altor artisti si vorbitori din tara si strainatate, acestia si programul zilei urmand sa fie anuntate in curand.
Acest dublu eveniment al unei zile ce se anunta a fi una extraordinara, este organizat de HEARTBEATS.EVENT iar Scriptum este partener oficial al evenimentului.
Intrarea la aceste evenimente se face pe baza de bilet.

Iti oferim mai jos informatii despre eveniment si raspuns la cele mai importante intrebari. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre acest dublu eveniment, te rog nu ezita sa ne contactezi. O poti face in scris, telefonic sau e-mail, accesand acest link.

CINE ESTE FOR KING AND COUNTRY?
Pagina oficiala For King and Country https://www.forkingandcountry.com/
Mai multe informatii gasesti la final de pagina

CINE ESTE DR. JOHN MAXWELL?
Pagina oficiala John Maxwell este https://www.johnmaxwell.com/
Mai multe informatii gasesti la final de pagina

CINE ESTE ORGANIZATORUL EVENIMENTULUI?
Evenimentul este organizat de HEARTBEATS.EVENT.

--

DATA EVENIMENTULUI?
5 iunie 2020

LOCATIA?
Cluj Napoca, Romania
Evenimentul unde va conferentia John Maxwell va avea loc dimineata la Sala Polivalenta.
Concertul For King and Country va avea loc seara la Cluj Arena.
Cele doua locatii sunt una in vecinatatea celeilalte, iar pe platoul dintre cele doua locatii vor fi activitati si standuri ce vor avea legatura cu evenimentul.

PROGRAMUL ZILEI?
Programul detaliat al zilei va fi anuntat la momentul oportun. Ce va putem spune acum este ca evenimentul unde va conferentia John Maxwell va avea loc dimineata iar concertul For King and Countryva avea loc seara.
Intre cele doua evenimente, vor mai fi si alte formatii crestine care vor concerta in Sala Polivalenta si de asemenea in deschiderea concertului de seara.
John Maxwell va avea si o conferinta de presa dupa-masa si un mesaj in cadrul concertului de seara.

--

CUM POT SA PARTICIP?
Accesul la acest eveniment este pe baza de bilet de intrare.
Pentru evenimentul de dimineata unde va conferentia John Maxwell la Sala Polivalenta, este nevoie de bilet. Acest bilet nu iti permite accesul la concertul For King and Country.
Pentru concertul For King and Country de seara este nevoie de alt bilet. Acest bilet iti asigura intrarea si la concertul formatiilor romanesti care va avea loc dupa-masa la Sala Polivalenta. Acest bilet nu iti asigura accesul la evenimentul unde va conferentia John Maxwell.
Biletul de la un eveniment nu e valabil si la celalalt.

CAND SI DE UNDE SE CUMPARA BILETE?
Pentru concertul For King and Country biletele s-au pus deja in vanzare pe site-ul organizatorilor https://heartbeats.events. Aici gasesti toate detaliile legate de disponibilitate si preturi.
Exista 5 categorii de preturi ale biletelor, in functie de pozitie. Te incurajam sa iti cumperi din timp bilete, altfel risti sa ramai fara posibilitatea de a participa la un asemenea eveniment care este atat de aproape de tine.
Nu uita ca, in limita biletelor disponibile, pana la 28 februarie 2021, la orice cumparaturi de la Libraria Scriptum, http://www.scriptum.ro, inainte de a finaliza comanda, poti sa soliciti in campul “observatii la comanda” un cod de reducere 5%, care il vei folosi la achizitia biletului.
Biletele pentru evenimentul unde va conferentia John Maxwell inca nu sunt puse in vanzare, dar te vom anunta imediat ce vor fi disponibile.

DE CE SE VAND BILETELE?
Din pacate biletele nu pot fi oferite gratuit din mai multe motive, dintre care vom aminti cateva. Oricum, preturile, indiferent cum par a fi, va asiguram ca sunt mult mai mici decat la evenimente similare din afara tarii.
Un motiv este faptul ca acest eveniment remarcabil are costuri foarte ridicate pentru a fi organizat. Ca organizator iti trebuie mult curaj sa organizezi un eveniment de asemenea anvergura, dincolo de provocarile de logistica avand si aceasta provocare financiara.
Un alt motiv este faptul ca organizatorii isi doresc ca evenimentul sa fie unul caritabil, astfel ca dupa acoperirea costurilor, toti banii adunati din bilete vor fi donati catre 6 organizatii nonprofit din Romania care au o activitate excelenta. Vom adauga aici detalii in curand.

CE FAC DACA IMI CUMPAR BILET SI CONCERTUL NU SE MAI TINE?
Iti intelegem intrebarea si ingrijorarea in contextul COVID de acum. Ne-am gandit si noi la asta si am luat masuri astfel ca iti putem promite ca:

  • exista garantii la cel mai inalt nivel al statului, cum ca acestui eveniment i se va atribui o preocupare deosebita ca sa poata avea loc.
  • daca situatia COVID nu se va ameliora, exista posibilitatea ca pe baza unui test rapid la intrare, in cazul in care esti sanatos sa ai acces la eveniment.
  • daca din motive de pandemie COVID sau alt gen, evenimentul nu se va putea organiza nicicum, acesta se amana peste exact un an la aceeasi data.
  • daca evenimentrul nu se va mai putea tine deloc, suma de bani achitata pe ntru bilete, iti va fi returnata.
  • organizatorii iti garanteaza ca nu vei pierde banii cheltuiti pe bilet daca acesta nu se va mai tine din diverse motive.

CINE VA MAI PARTICIPA IN EVENIMENT?
Pe langa Dr. John Maxwell si For King and Country, mai avem si alte surprize pentru tine. Le vom dezvalui pe rand.
Ce iti putem spune acum este ca va mai participa inca o formatie foarte cunoscuta din USA (lasa-ne sa te impresionam aici) si cele mai indragite formatii crestine din Romania.
Stai aproape de noi si vom anunta mereu noutatile pe site si pe conturile de Facebook si Instagram.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura