ULTIMELE STIRI

Miracolul meu. Ziua 10 la terapie intensivă. Mama (Paula sotia pastorul Sandu Simon) a fost scoasă de pe ventilator azi.

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Miracolul meu. Ziua 10 la terapie intensivă. Mama a fost scoasă de pe ventilator azi. Își revine bine. Am rămas fără cuvinte, creierul meu medical nu poate înțelege. De la insuficiență respiratorie hipoxică acută, cardiomiopatie septică, ARDS și șoc septic secundar COVID-19… acum este complet trează, respiră singură și vorbește. Conform datelor Chinei, ea avea șanse de supraviețuire de 7 Ea este miracolul nostru. Recuperarea nu va fi ușoară. Încă mai are o cale de mers, dar sperăm să o avem acasă în următoarea săptămână.

Mulțumesc din suflet tuturor celor care au postit și s-au rugat pentru mama și pentru familia mea. Celor care au fost la cumpărături pentru noi. Celor care ne-au adus mese gătite acasă. Celor care pur și simplu au sunat zilnic să dea check-in. Tuturor celor care au trimis mesaje înălțătoare de încurajare. Tuturor celor care ne-au fost alături în suferința noastră și ne-au simțit durerea. Multumesc. Din adâncul sufletului, mulțumesc.

Mayoclinic. Echipa care are grijă de mama. Eroii mei. Asistentele, medicii și terapeuții respiratorii care și-au riscat viața în fiecare zi pentru a avea grijă de ea Orele petrecute vorbind cu mine la telefon și ținându-mă la curent cu ce se întâmplă. Sunt mereu recunoscător. Îmi aduci aminte de motivul pentru care am ales să devin doctor. Mulţumesc. Mulţumesc. Mulţumesc. Mulţumesc. Mulţumesc. Mulţumesc.

Mama a făcut această pandemie reală pentru atât de mulți dintre noi. Să ne rugăm în continuare pentru comunitățile noastre, pentru cei care suferă de această infecție. Pentru cei cu risc de a fi cei mai critic bolnavi. Pentru profesioniștii din domeniul sănătății care își riscă viața în fiecare zi. Să ne unim în rugăciune pentru cei de aproape și de departe, ca să ieșim din aceasta cu bucurie și pace în suflet, știind că Dumnezeu este în cele din urmă suveran și bun.

Mama este o supraviețuitoare COVID-19!!

Hai să împărtășim vestea bună.

Putem învinge asta.

https://www.facebook.com/1104166596/posts/10221690063936574/?d=n

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27209 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: