ANUNTURI

Roda Volintiru: RESPIRA AERUL PREZENTEI DOMNULUI

RESPIRA AERUL PREZENTEI DOMNULUI

NIMIC , absolut nimic din lumea aceasta nu se poate compara cu frumusetea de a sta in prezenta Domnului.
Pentru ca acolo, in prezenta LUI, nu mai ai alta dorinta decat sa fii schimbat, sa fi ca El.
Realizezi unde esti, iti dai seama CATA VREME AI PIERDUT fara El, fara sa ai parte de dragostea nemarginita a Sa care nu se poate explica in cuvinte.
Cand sufletul iti inseteaza NUMAI dupa EL,nu dupa altceva ,nu dupa ajutor, nici chiar sanatate, atunci sa stii ca ai pasit pe un drum nou, frumos, cel mai minunat si placut, dar si periculos…
De ce? PENTRU CA PE ACEST DRUM NU MAI EXISTA CALE DE INTOARCERE. Si nu numai atat, incepi sa GUSTI din bogatiile ceresti, iar ceilalti nu te mai pricep… nu te mai inteleg, pentru ca tu nu mai esti ca ei.
Tu ai alte dorinti, alte placeri, tu doresti sa fii doar cu IUBITUL SUFLETULUI tau , cu Mantuitorul tau, cu Cel ce te-a rascumparat, cu Cel care este Mirele cel mai frumos si minunat.
Tot pe acest drum este un drum singuratec…dar ai parte de Cel mai desavarsit prieten care-i atat de aproape, incat nici nu mai doresti multimea.
Apoi este un drum al credintei. Trebuie sa RIȘTI, SA PASESTI PE APE.Numai pe acest drum te intalnesti cu Isus Domnul. Si cand te-ai intalnit cu El fata in fata, ceea ce El iti da ,este un FOC CARE TE MISTUIE…de dor si de dragoste pentru EL.
Acest foc al dragostei pentru El, trebuie sa arda in tine, imperfectiunile si obiceiurile rele, ca sa poti deveni UNA cu EL Flacara iubirii Lui se uneste cu flacara iubirii tale si DEVIN UNA. Aici este o alta DIMENSIUNE…la care trebuie sa ajungem cu totii.
Focul acesta te mistuie zi si noapte, este dureros ,dar este si dulce si placut, pentru ca te atrage mereu mai inspre EL.
Nu mai ai alta dorinta decat sa fii CU EL, SA FII CA EL, SA FII UNA CU EL.
Aceasta este cea mai mare dorinta a lui Dumnezeu pentru faptura mainii Sale, ca sa se contopeasca cu El in IUBIREA Divina, caci numai asa vom fi ca EL si putem sa avem o viata de biruinta in orice incercare ca apoi sa fim folositi cu mare putere aici pe pamant.
Ma rog ca in aceasta vreme de incercare si de IZOLARE sa cautam PREZENTA Domnului, care trebuie sa fie mai necesara decat aerul care-l respiram.
Am vazut ce greu este sa nu mai poti trage aer, cu toate ca era din belsug in jurul meu.
Pentru multi este greu sa se conecteze cu Prezenta Domnului, care este din Belsug, pentru ca au o problema inlauntrul lor. De aceea, o izolare in camaruta doar cu Dumnezeu, o sa poata rezolva problema si va putea RESPIRA PREZENTA DRAGOSTEI DOMNULUI DIN BELSUG.
Atunci PACEA SI BUCURIA sunt la ele acasa in inima ta.

https://www.facebook.com/roda.volintiru?epa=SEARCH_BOX

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura