ANUNTURI

Alina Ilioi Muresan: Ai fost un erou, tata! Ai luptat ca un soldat în prima tranșee! Ne revedem în Cer!

Vă mulțumim pentru nenumăratele mesaje și gânduri bune.

Ieri nu am reușit să îmi găsesc cuvintele… Nici azi nu știu cum să procesez informația.

Dar știu că tatălui meu i-ar fi plăcut să scriu câteva rânduri. Mereu era fericit când scriam despre el. Scriu la trecut, deși încă am senzația că iese din camera lui și-mi zâmbește. Aseară am vrut să merg să-i spun “noapte bună”…

Tata a suferit mult. Parcă prea mult pentru un om. Dar a făcut-o demn. În toată această călătorie a luptei cu cancerul am mers mână în mână și am putut să îi văd și mai bine caracterul. Îl auzeam cum icnea noaptea în dormitor și spunea “ai milă de mine, Doamne!”. Îl vedeam cum la fiecare pas pe care îl făcea avea dureri. A luptat din toate puterile lui și și-a dorit mult să învingă lupta: pentru a fi cu noi. “Vreau să trăiesc ca să vă văd, să știu cum sunteți. Chiar și așa, pe pat, cu durere, dar să vă văd” îmi spunea el când îl întrebam ce îl motivează să fie așa de puternic.

Ne-a iubit atât de mult, încât i se lumina privirea de fiecare dată când vorbea de un copil al lui. S-a jertfit pentru noi așa cum a știut mai bine.

--

Ultimele 9 zile au fost crunte. Prea crunte. S-a luptat pentru orice gură de aer, a trecut prin agonia durerii zi și noapte. Nu pot să descriu în cuvinte ce chin a fost. Însă, acum 2 zile, mi-a zâmbit cum o făcea de mult, cald și senin, apoi a întins mâna spre Cer și a ținut-o așa 1 minut. Am început să plâng căci am simțit ceva diferit. Am știut că se apropie momentul. Sunt recunoscătoare și voi ține veșnic minte acel zâmbet…

Ai fost un erou, tata! Ai luptat ca un soldat în prima tranșee!

Acum a sosit clipa să te odihnești.

--

Cine dorește să își i-a rămas bun o poate face la Capela Betel din Rădăuți. Serviciul de priveghi este astăzi de la 18, luni de la 19, iar marți îl vom conduce pe ultimul drum pe Pământ, de la ora 13.

https://www.facebook.com/1067823238/posts/pfbid0kXAR11iKPC1fpNfHYwaJD2GUZjZ2DALqJsVsTXSEbwDy23oo9sn7FQR5PyHBhVdjl/?d=n

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura