Anunturi

Rugaciune pentru EMANUEL, au iesit de la biserica, s-a angajat brusc în traversare, pe culoarea roșie a semaforului. Copilul a ieșit în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Actualizare: Micuțul Emanuel a plecat azi noapte la ora 1 acasă la Domnul! Să MIJLOCIM pentru familie!

IN MOMENTUL CAND AU IESIT DE LA BISERICA , EMANUEL NEPOTELUL FRATELUI NUTU MANOLE DE LA BISERICA Nr 1 ITCANI , A TASNIT DIN MANA MAMEI SALE CA SA TREACA PESTE DRUM .FRATI SI SURORI SA NE UNIM IN RUGACIUNE PENTRU SALVAREA VIETI ACESTUI COPIL . AI MILA DOAMNE !

Un groaznic accident rutier s-a petrecut duminică seară la trecerea de pietoni de pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, la trecerea de pietoni din zona Celestin. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.10. Un copil în vârstă de 2 ani și 7 luni, care se afla alături de un grup mai numeros de adulți, s-a angajat brusc în traversare, pe culoarea roșie a semaforului. Copilul a ieșit în fața unei mașini care venea cu viteză dinspre Suceava.

Micuțul a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți. Imaginile care surprind accidentul sunt groaznice.

Copilul a fost preluat de o ambulanță de la fața locului în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave.Micuțul este în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-08/Copil-de-2-ani-si-7-luni-lovit-violent-de-o-masina-dupa-ce-a-traversat-in-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: