ANUNTURI

Pastor din Wuhan, scrisoare catre crestinii din intreaga lume: Epidemia nu ne poate desparti de dragostea lui Hristos!

Un pastor chinez a scris o scrisoare catre crestinii lumii, in care descrie situatia cu care se confrunta din cauza epidemiei de coronavirus, mentionand totodata oportunitatea de a-L predica pe Hristos, in acest context.

Pastorul, ramas anonim (din motive de securitate), este unul dintre milioanele de cetateni chinezi aflati in carantina totala impusa de autoritati pentru combaterea raspandirii virusului.

In timp ce China sufera, el crede ca se intampla ceva mult mai amplu si spune ca este timpul pentru crestini sa proclame Evanghelia intr-o tara in care credinta in Iisus este interzisa.

In continuare, cititi scrisoarea completa a pastorului din orasul Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus mortal.

Frati si surori, Pacea Domnului sa fie asupra voastra:

--

In ultimele zile, pneumonia (cauzata de coronavirus) a fost in centrul gandurilor si a vietii mele. Ma uit mereu la ultimele stiri si ma gandesc la modul in care familia noastra si biserica ar trebui sa faca fata.

In ceea ce priveste familia, am facut rost de masti si mancare si le-am cerut sa iasa cat mai putin din casa. Cand am fost nevoit sa ies afara am folosit o masca, iar restul am lasat in mainile Domnului.

citeste mai mult: https://afirmativ.com/2020/02/07/pastor-din-wuhan-scrisoare-catre-crestinii-din-intreaga-lume-epidemia-nu-ne-poate-desparti-de-dragostea-lui-hristos/?fbclid=IwAR16_U66FxeB-LLdjRkwIkuoo7JQm9Pck_-9o6LCYV44wstcFTiiSdXhljg

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura