EDITORIALE

🔴‼️EXTREM DE URGENT – Ajutor pentru o fetita penticostala cu malformatie la inima

Dragi prieteni, sunt Ana Maria, am 29 de ani, sunt Din Biserica Penticostala din Pancota, jud. Arad, si va implor ajutorul de urgenta pentru fetita mea Sofia, de doar 4 anisori, care sufera de o malformatie rara si grava la inimioara, QT Lung.

In 2015, la doar doi ani si jumatate, prima mea fetita Diana a murit subit din cauza aceleiasi malformatii la inima. Nu stiam ca sufera de acesta boala, totul s-a intamplat rapid, din pacate nu a mai putut fi salvata.

Atunci eram insarcinata cu Sofia. Imediat dupa nastere i-am facut analizele si testul genetic, care au iesit negative. Ne-am bucurat ca Sofia nu va mosteni aceiasi malformatie ca Diana surioara ei.

in 11 Noiembrie, dimineata am gasit-o pe Sofia in camera inconstienta, respira foarte greu. Am chemat ambulanta si a fost dusa de urgenta la spital in Arad. De aici a fost transferata in Timisoara la Louis Turcanu. In Timisoara a intrat in coma indusa timp de o saptamana, timp in care plamanii ei i-au fost aspirati de secretii.

Medicii din Timisoara au confirmat ca fetita mea Sofia sufera de aceiasi malformatie ca surioara ei Diana care a decedat. Lucrul acesta ne-a daramat, ne-a surprins ca parinti, pentru ca testele genetice facute de noi imediat dupa nastere au fost negative.

Acum, Sofia a iesit din coma si incepe usor, usor sa isi revina si sa isi recape simturile.

Singura sansa pentru fetita noastra este acum la Clinica Sant Joan de Deu din Barcelona, unde trebuie sa i se implanteze un defibrilator la inima. De fetita noastra se va ocupa domnul doctor Josep Brugada, cel mai bun specialist in aceasta malformatie.

Medicii din Timisoara, cat si noi ca parinti, suntem in direct contact cu domnul doctor Josep si clinica din Spania. Suntem programati sa ajungem si sa fim internati in 2 Decembrie, iar operatia este programata pentru data de 5 Decembrie. Situatia fetitei noastre este atat de GRAVA si atat de URGENTA incat nu mai poate suferi nici o amanare. Acum, totul depinde ca Sofia sa isi revina si sa poata fi transportata in Spania.

Costul pentru implantul defibrilatorului se ridica la 25.000 de Euro. Noua ne este imposibil sa avem aceasta suma, mai ales intr-un timp atat de scurt.

De aceea, ca mama, VA IMPLOR sa ne ajutati prin asociatia umanitara SPRO (Speranta pentru Romania) sa putem avea acesti bani, sa putem plati operatia si fetita noastra sa fie SALVATA.

Donatii online cu cardul sau prin PayPal accesand acest link: >https://www.sperantapentruromania.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: