ANUNTURI

Pastorul și autorul de succes Francis Chan a ales să slujească ca misionar

Pastorul și autorul de succes Francis Chan a făcut un anunț surprinzător săptămâna trecută. El își părăsește biserica și se mută în Asia pentru a deveni un misionar. El a vorbit angajaților și studenților de la Azuza Pacific University Chapel despre motivul acestei schimbări radicale.

Francis Chan, pastor și autor: Acum câteva luni am fost în Myanmar. Am mers cu soția, cu copiii și cu traducătorul, de la o colibă la alta în acele mahalale, încercând să le explic oamenilor cine este Isus. Unii nici nu auziseră de El. Au ascultat însetați. Oamenii au fost botezați. Și atunci m-am întrebat oare ce facem noi într-o zi obișnuită care să se poată compara cu toate astea? În avion, în drum spre casă, am înțeles că a venit timpul să ne mutăm. Aveam impresia că pescuiesc în același lac unde mai pescuiesc alte mii de pescari. Undițele noastre se încâlcesc și ne ceartăm din cauza unor motive stupide. Când vedem că cineva a prins un pește, cu toții încercăm să folosim metoda sa. Totul mi s-a părut fără noimă. Este ca și cum aș auzi că este un lac la vreo 10 kilometri și nimeni nu pescuiește acolo și cineva mi-ar spune că este ușor să prinzi peștii din acel lac. Sigur că aș parcurge cei 10 kilometri dacă îmi place să pescuiesc. De ce aș rămâne la același lac? Ce mă ține acolo este faptul că am construit o casă lângă lac, și prietenii mei locuiesc lângă lac. Nici măcar nu pescuim așa de mult, doar petrecem timp împreună, străm de vorbă. Nu vreau să îmi părăsesc prietenii. Însă dacă chemarea mea este să mă duc să pescuiesc și niciun alt pescar nu este acolo, de ce să nu mă duc?

Ce analogie minunată! Chan a mai adăugat că prea mulți creștini încearcă să împace necredincioșii. El a spus că a venit timpul să predice adevărul Evangheliei.
Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 800 – noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura