ANUNTURI

Propagandă homosexuală în serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la Guvernul României

Cel mai recent episod din serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la buget, prezintă un moment în care personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un local și îl încurajează să-și declare orientarea homosexuală.
În episodul 7 din filmul serial Profu’, personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un bar pentru homosexuali.
– „Unde m-ați adus?”, întreabă elevul.
– E un bar care tolerează și altă orientare sexuală”, răspunde Profu’.
În continuare, Profu’ încurajează elevul să-și recunoască orientarea sexuală, arătând spre cuplurile de homosexuali din local.
-„Uită-te în jur, vezi altceva decât oameni care se iubesc? Oameni normali. Vezi oameni care din cauza unor preconcepții se ascund. Își ascund iubirea. Oameni normali…au alte preferințe sexuale. Nu e nimic în neregulă cu tine”, îi spune profesorul elevului.
Serialul Profu’ este prezentat pe site-ul Protv drept „o comedie educată, un film realizat cu sprijinul Guvernului României”.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura