EDITORIALE

🔴‼️Theodor Paleologu: Mă opun căsătoriei între persoane de același sex și adopțiilor. „Am votat „DA” la Referendumul pentru Familie”

Răzvan Bucuroiu: Să lămurim, pentru publicul nostru creștin ortodox, implicat direct în cetate, chestiunea Referendumului pentru Familie și poziția ta de atunci. Așadar? Ce trebuie să știm sau să ne amintim despre acel eveniment și care a fost poziția ta?

Paleologu: Poziția mea este aceeași ca și atunci: m‑am dus și am votat „Da” la Referendum, am explicat public de ce anume, dar fără să mă implic foarte mult în campanie, pentru că mi s‑a părut prost ales momentul și că nu trebuie să dau nuiele adversarilor ca să te bată cu ele… M‑a surprins faptul că nu s‑a atins cvorumul, eu credeam că va fi depășit cu foarte puțin, dar nu s‑a întâmplat asta.
Răzvan Bucuroiu: Ai declarat recent că te opui familiilor homosexuale.
Paleologu: Mă opun căsătoriei între persoane de același sex și adopțiilor. Asta nu înseamnă că te apuci să persecuți cuplurile homosexuale, e vorba strict de instituția căsătoriei aici. Or, eu consider că această instituție nu e doar un drept, e un contract și e firesc să definești părțile contractante.

Citeste mai mult: https://m.activenews.ro/stiri-politic/Alexandru-Paleologu-%E2%80%9EAm-votat-%E2%80%9EDA-la-Referendumul-pentru-Familie-158569

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: