EDITORIALE

🔴‼️Încă un pas spre pecetea finală: plata cu amprenta în magazinele din București

🔴‼️Mai multe magazine din București au introdus case speciale, în care clienţii îşi plătesc cumpărăturile printr-o simplă atingere. Fără bani şi fără card, doar cu ajutorul aplicaţiilor care scad şi timpul de aşteptare, şi riscul de fraude. Într-un singur magazin, peste 10 mii de clienţi au făcut plăţi cu amprenta în ultimele luni.

Autentificarea biometrică sau, mai simplu, plata cu amprenta este metoda prin care oricine deţine un card bancar poate plăti în supermarketuri doar cu ajutorul unui… deget. Amprenta poate fi asociată la un card bancar sau înregistrată în noua aplicaţie.

Practic, nu mai avem nevoie de telefon, card sau portofel ca să facem plata. Avem nevoie de ele doar la înregistrare, când corelăm amprentele degetelor cu cardul sau cardurile pe care vrem să le asociem. E un proces care necesită câţiva paşi.

FLORIN BLEJAN, reprezentant soluţie biometrică: Prima oară scanăm buletinul pentru ca sistemul să ne aibă în baza de date. Asociem walet-ul din telefonu cu soluţia biometrică. Introducem datele personale. Ne facem o poză, iar aici ne asociem amprentele cu cardul.

”Foarte interesantă, cam de două luni de luni o folosesc Decât să stau la casă aşa îmi pun amprenta se generează bonul fiscal şi am plecat. Mi se pare o idee foarte bună, e mult mai comod. Nu mai scoţi nimic, le ai la tine tot timpul”, spune un client.

https://ortodoxinfo.ro/2019/10/26/inca-un-pas-spre-pecetea-finala-plata-cu-amprenta-in-magazinele-din-bucuresti/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: