ANUNTURIEDITORIALE

Devotional – Invitandu-L pe Duhul Sfant in viata ta

Isus a spus: „Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului” (Faptele apost. 1:8).

Duhul Sfânt este trimisul lui Dumnezeu pe pământ, dar este cel mai puțin înțeles, cel mai puțin predicat și cel mai puțin discutat membru al Trinității. Și acest lucru este trist, pentru că fără El, viețile noastre spirituale vor deveni o luptă uscată, mecanică. Nu există nimic care să‑ți schimbe mai mult viața de rugăciune, studiul tău asupra Cuvântului lui Dumnezeu și experiența ta în timpul închinării în biserică, decât acela de a-L invita pe Duhul Sfânt să ți se alăture într-un mod nou.

Exemple de lucrări ale Duhului Sfânt apar adesea în relatările bisericii timpurii. Din păcate, astăzi mulți dintre noi ne-am obișnuit să le facem fără prezența puternică a Duhului Sfânt, care lucrează în viețile și bisericile noastre. Luați în considerare aceste întrebări cât mai sincer:

• Câți creștini suferă de o viață spirituală care este uscată și mecanică?

• Câți slujesc unui Isus pe care Îl cunosc din Biblie, dar nu ca pe o realitate vie în experiența lor?

--

• Ne întrebăm vreodată de ce intervențiile Duhului Sfânt sunt atât de rare în congregațiile noastre?

• Ne-am putea lipsi de binecuvântările minunate planificate pentru viața noastră, deoarece nu cunoaștem corect persoana și lucrarea Duhului Sfânt al lui Dumnezeu?

citeste ai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11327-devotional-invitandu-l-pe-duhul-sfant-in-viata-ta?fbclid=IwAR0BUAsVIXAiOvV_74Jw1HdHCaSIqhPbSExJKotnB51V6vDCCf99_8ASfwI

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura